Van’da “Sara’yı Evlendirmek”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Van Devlet Tiyatrosu oyuncuları, “Sara’yı Evlendirmek” isimli yeni bir oyunla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sam Bobrick’in yazdığı, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Sinan Pekinton’un yönettiği oyun, 20 Ocak Perşembe gününden itibaren iki hafta süreyle Van Devlet Tiyatrosu’nda izlenebilecek. Çılgın hala Martha’nın kendisini kariyerine adamış yeğeni Sara’yı sıra dışı yöntemi ile evlendirme çabasının komediye kaçan bir dille anlatıldığı oyunda başlıca rolleri Zeynep Mataracı, Zeynep Yalçın, Tolga Gülcüler, Can Ali Çalışkandemir ve Demet Boci isimli sanatçılar paylaşıyor.

Oyunun ışık tasarımı Zeynel Işık’a, dekor tasarımı Aytuğ Dereli’ye, giysi tasarımı ise Ceren Karahan’a ait. Sekiz yaşından küçük çocuklar ile geç kalanların oyuna alınmadığı Van Devlet Tiyatrosu’nda oyunlar her Perşembe ve Cuma günleri saat 19:30’da, Cumartesi günü ise 13:30 ve 19:30’da başlıyor.

Bu sezon kadroya yeni alınan on sanatçıyla güçlenen Van Devlet Tiyatrosu’nda, yeni eklenenler arasında 3 Vanlı sanatçı da mevcut, Vanlı oyuncular her çarşamba ve pazar günleri 13:30’da sahnelenen çocuk oyunu “Kral Çıplak”da rol alıyorlar.

Erzurum Gazetesi

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.