Alternatif Tiyatro Mekânları Ortak Girişimi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber – Beyoğlu ve çevresinde yer alan alternatif tiyatro mekanlarının işletmecilerinin Mart ayında bir araya gelmesiyle hayata geçen “Alternatif Tiyatro Mekanları Ortak Girişimi” platformunun ilk çalışması olan “7- Alternatif Tiyatro Mekanları Aylık Programı”nın basın bültenini yayınlıyoruz.

ALTERNATİF TİYATRO MEKÂNLARI ORTAK GİRİŞİMİ

Aşağıda adı geçen alternatif tiyatro mekânları olarak mekânlarımızın devamlılığına katkı sağlamak; ortak sorunlarımıza ortak çözümler üretmek üzere bir araya gelerek “ALTERNATİF TİYATRO MEKÂNLARI ORTAK GİRİŞİMİ” adı altında bir platform oluşturduk.

Ortak girişimin ilk adımını; mekânlarımıza yönelik farkındalığı artırmak, etkinliklerimizi daha çok seyirciyle buluşturmak üzere ortak bir broşür hazırlayarak attık: “7 – ALTERNATİF TİYATRO MEKANLARI AYLIK PROGRAMI

“Alternatif Tiyatrolar Ajandası” niteliğindeki ortak broşürümüzde seyircimiz, mekânlarımızın aylık takvimini ve etkinliklerimizin tamamını bir arada görebilecek. Girişimimizin ilk adımı olan ortak broşürümüzün dağıtımı, Nisan ayından itibaren Time-Out İstanbul dergisinin desteğiyle gerçekleşecek.

Diğer alternatif tiyatro mekânlarına da açık olan bu girişimimiz, önümüzdeki sezonda yeni projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Beyoğlu Terminal

İkincikat

Kumbaracı50

Maya Sahnesi

Mekan Artı

Şermola Performans

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.