“Haroşa Hayatlar” Serik’te Sahnelendi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Adım Tiyatro topluluğunca sahnelenen oyunun Süpervizörlüğünü Zeki Alasya, yönetmenliğini ise Halit Akçatepe yaptı.

Serik Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen ’Haraşo hayatlar’ isimli tiyatro oyunu Antalya’nın Serik ilçesinde sahnelendi.

Yükseliş Koleji tiyatro salonunda Adım Tiyatro topluluğu tarafından sahnelenen oyunun Süpervizörlüğünü Zeki Alasya, yönetmenliğini ise Halit Akçatepe yaptı. Sinan Bengier, Ayberk Atilla, Tuncay Gürel, Birgül Ulusoy ve Ebru Karaman gibi usta isimlerin yer aldığı oyuna ilçede görev yapan polisler başta olmak üzere vatandaşların ilgisi büyük oldu. İki saat süren oyunda güncel konular farklı bir pencereden ortaya konuldu.

Oyun sonunda Serik Emniyet Müdürü Ali Korucu, sahneye çıkarak oyuncuları tebrik edip çiçek verdi. Emniyet Teşkilatının 166. Yılı kutlamaları çerçevesinde polis haftası münasebetiyle düzenlenen gecede konuşma yapan Emniyet Müdürü Ali Korucu, “Ülkemizin kaosa çekilmek istediği şu günlerde herkes sağ duyulu olması gerekli. Emniyet güçleri 166 yıldır olduğu gibi bugün de halkın ve milletimizin hizmetinde canla, başla ve sabırla hizmet etmeye çalışacağız.” dedi.

Oyunculara Çiçek takdim eden Kaymakam Ahmet Ümit ise konuşmasında “Bu çiçeği Seriklilerin sanata olan bağlılığından dolaya Serik halkı adına veriyorum. Böyle bir gecede bizleri hem neşelendirip hem eğlendiren tiyatroculara ve onlara olanak sağlayan Serik Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ediyorum.” dedi.

Serik’te sahnelenen oyunu, Kaymakam Ahmet Ümit, Belediye Başkanı Mehmet Habalı, Garnizon Komutanı Binbaşı Beşir Açar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşlar izledi.

TRT Haber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.