Beyoğlu-Terminal Şubat Ayı Programı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beyoğlu-Terminal Şubat Ayı Programı

Beyoğlu – Terminal Sahnesi 3 Ekim 2009’da tamamen seyirci desteği sonucu Hollandalı ve Amerikalı doğaçlama sanatçıları ve basının katılımıyla doğaçlama ağırlıklı olmak üzere farklı disiplinlerden sanatsal çalışmalara ev sahipliği yapmak üzere istanbulimpro tarafından açıldı. Ocak 2011’de yeni salon düzenine kavuştu.

· Beyoğlu-Terminal

NE ALA TEMAŞA / istanbulimpro

Her Cumartesi 20.30

Ne Ala Temaşa içeriği ve şekli daima yenilenen, geleneksel formlardan beslenen, interaktif, müzikal kabaredir. Değişik insan hallerine farklı bakış açıları seyirci ve oyuncuların ortak algılarından süzülerek eğlenceli bir şekilde ortaya koyulur. Tekrarlanamaz olması itibarıyla her oyun hem oyuncular hem de seyirciler için özel bir deneyimdir.

Burak Tamdoğan, Koray Tarhan, Evren Gülseven, Zeynep Özyurt Tarhan, Sena Taşkapılıoğlu Kornhauser, Erkan Uyanıksoy, Evren Duyal, Tarık Aslan

BİR ZAMANLAR / istanbulimpro

01/15/29 Şubat Çarşamba 20.30

İstanbulimpro ve Psikoloji İstanbul’un ortak projesi “Bir Zamanlar….”da istanbulimpro oyuncuları, Psikolog Tolga Erdoğan’ın MC’liğinde her oyunda yepyeni bir öykü sahneliyor. Sizin öykünüz o an, o saniye, gözlerinizin önünde canlanıveriyor. Her oyun yepyeni, her oyun farklı, her oyun sizden…

.

KAYIP OYUN / istanbulimpro

08/22 Şubat Çarşamba 20.30

Bir tiyatro oyununun baştan sona oyuncular tarafından anında oluşturulduğu bir gösteri Kayıp Oyun. Her performans, oyuncuların seyircilerden aldığı ilhamla, alışılageldik doğaçlama gösterilerden farklı olarak, kısa skeçler yerine bir metin meydana getirmeleriyle oluşuyor. Karakterler, olaylar, öyküler, oyuna eşlik eden müzik her şey tamamen doğaçlama gerçekleşiyor.

HAFTANIN ELEMANI / istanbulimpro

Her Pazar 19.00

Ya sahnede ol oyna, ya salonda ol oyla…

Her hafta 12 farklı doğaçlamacının sahnede kıyasıya kapıştığı bir oyun HAFTANIN ELEMANI… Her şey bir Ayva uğruna… Profesyoneli, öğrencisi, kursiyeri, heveslisi herkes orada… Kendine güvenen, risk almayı seven herkes… AYVA HER PAZAR SAHİBİNİ BULUYOR…

EKMEK PARASI / Oyunbaz

09/23 Şubat Perşembe 20.30

Bir işsiz, bir stajyer, bir garson, bir iş kadını, bir yönetici adayı… Monologlardan oluşan Ekmek Parası, günümüz Alman Tiyatrosunun önemli yazarlarından Gesine Danckwart’ın, sahnelendiği birçok ülkede ses getirmiş, çağdaş bir tiyatro denemesi.

.

AZOT / Azot

Her Cuma 20.30

“Akla Ziyan Oyuncula Topluluğunun” AZOT adlı doğaçlama gösterisi her Cuma Beyoğlu-Terminal’de

.

.

sana bir boyun atkısı gerek.çünki kış geldi./-evhali

Her Salı  21.00

‎”bekliyordum.kırmızı çicekler buldum getirdim.yanıldığım yerden döndüm.yorgun,argındım.mavi.taa.en uzaklardan.o korkuyordu.aklım duruyor.balkonlar.bir şey daha var.kediler çıktı.geldi.vardım.ellerim.kollarım.onu bir izlemesem.susacaktım.bir unutsam.o.haziran.o,inandı.uykularımda.susuzum.karnım aç.bir korkmasan.bir anlasan.gelirsen iyi olur.dinleniriz.”

Macbeth Mutfakta / Kadro Pa

27 Şubat Pazartesi 20.30

Kadro Pa’nın ilk oyunu W. Shakespeare’in ünlü eseri “Macbeth”‘in obje tiyatrosu uyarlaması. Bu oyunda “Macbeth” hikayesinin mekanı mutfak. Tarif edilmedende pişirilebilir bir yemek tarifi sırasında geçen oyunun karakterleri ise mutfak eşyaları.

.

AZ BİLİNEN RİVAYETLER / Meddah Atölyesi

20 Şubat Pazartesi  20.30

Burak Tamdoğan’ın yürüttüğü istanbulimpro Meddah Atölyesi öğrencileri eğitimlerinin ardından “Az Bilinen Rivayetler…” ile Beyoğlu-Terminal’de…


istanbulimpro
http://www.istanbulimpro.com

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.