Bağcılar Tiyatro Okulu Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bağcılar Belediyesi Tiyatro Okulu’nda yeni dönem kayıtları başladı. Ulvi Alacakaptan’ın sanat yönetmenliğinde devam eden okulda geleceğin tiyatrocuları yetişiyor.

Bağcılar Belediyesi, 2007’de açılışını yaptığı okulun yeni yıl kayıtlarına başladı. Tiyatro okulunda 7-1; 12-15 ve 16 yaş grubu olmak üzere üç grup halinde dersler veriliyor.

Birinci ve ikinci sınıfta toplam 240 öğrencinin eğitim gördüğü okulda 7-11 yaş grubuna drama; 12-15 yaş grubuna doğaçlama ve sahne dersleri veriliyor. 16 yaş üstü büyükler grubuna ise sahne, diksiyon, dramaturji, beden dili, pandomim, sinema ve müzik dersleri veriliyor.

Dersler, Ulvi Alacakaptan başta olmak üzere uzman tiyatrocular tarafından veriliyor. 4-5 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlara 7 yaşındaki çocuklar ve üzeri yaş gruplarındaki herkes katılabilecek. Yeni tiyatro sanatçılarının yetişmesi için tiyatro okulu açtıklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı “7’den 70’e tiyatroya ilgi duyan herkesi tiyatro okulumuza bekliyoruz” dedi.

Mynet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.