LeeLa Petronio ile Bedensel Perküsyonun Keşfi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tüm bedenin perküsyon kaynağı olarak kullanıldığı, dünyada birçok ritmik kültürden esinlenen, bu bedensel ifade biçimi ellerden ses ve ayaklara kadar bedenin tüm ritmik zenginliğinden faydalanmaktadır.

Fransız Kültür Merkezi’nde LeeLa Petronio eşliğinde 16-17 Nisan tarihlerinde bedensel perküsyonun keşfi atölye çalışmaları gerçekleştirilecektir. İlk atölye ahenk, hareket ve müzikselliği bir araya getiren herkese açık bir paylaşım ve buluşma platformu olacaktır. Hip Tap Project repertuarından esinlenilenBoom Shak koreografisi çerçevesinde ikinci bir yoğunlaştırılmış atölye de dansçılar ve müzisyenler için düzenlenecektir. bilgi ve kayıt için : akarsuayse@gmail.com

Atölyelerin ardından Fransız Kültür Merkezi’nde LeeLa Petronio ve katılımcılar ile beraber bir gösteri gecesi düzenlenecek. Gösteriyi LeeLa Petronio ve KeKeÇa’nın performansları izleyecek.

Amerikalı Fransız LeeLa Petronio Tap Dance ve beden perküsyonları alanında uluslararası bir isim. Petronio 2001 yılından beri STOMP gösterisinin bir üyesi ve Hip Tap Project sanat yönetmeni.

2000 yılında kurulan beden perküsyon grubu KeKeÇave Crosspulse’ün işbirliğiyle, 5.Uluslararası Beden Müziği Festivali 9-14 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek.(http://kekeca.tumblr.com/)

17 nisan salı, 19:00

Fransız Kültür Merkezi

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.