Doğu’da Tiyatro Rüzgarı Esecek

Pinterest LinkedIn Tumblr +

DDT, Diyarbakır’da büyük ilgiyle izlenen ”Bugün Git Yarın Gel”, ”Kurnaz Avukat” ile ”Titanik Orkestrası” oyunlarını, bahar turnesi kapsamında; Muş, Elazığ, Malatya, Batman, Van, Şanlıurfa ve Hakkari’deki tiyatroseverlerle buluşturacak. DDT, Valantin Kataev’in yazdığı, Göksel Kortay’ın çevirip uyarladığı, Orkun Gülşen’in yönettiği, dürüst ve namuslu bir memurun başından geçen trajikomik olayların anlatıldığı ”Bugün Git Yarın Gel” oyununu Muş’ta yarın saat 19.30’da sahneleyecek.

Serkan Ekşioğlu, Mümtaz Aydoğan Mengi, Sevi Demirçivi, Birce Birsel Çağlar, Ercan Kılıçarslan, Özden Gököz, N. Özgün Çoban, Gonca Coşkun, Dilek Mengi, Ozan Hafızoğlu ve Filiz Kılıç’ın rol aldığı oyun, 11-12 Nisan’da Elazığ’da, 13-14 Nisan’da ise Malatya’da izleyicinin karşısına çıkacak.

DDT, 17 Nisan’da ise Batman’da Fügen Sipahi’nin çevirip uyarladığı, Orkun Gülşen’in yönettiği ”Kurnaz Avukat” ile Hristo Boyçev’in yazdığı, Zurap Sıkharulıdze’nin yönettiği, çevirisini Hüseyin Mevsim’in yaptığı ”Titanik Orkestrası” oyunlarını küçük seyircileri için sahneleyecek. DDT ayrıca ”Kurnaz Avukat” oyununu 23 Nisan’da Van’da, 24 Nisan’da Hakkari’de 25 Nisan’da ise Şanlıurfa’da izlenime sunacak.

Habertürk

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.