Tek Başına İzlemeyin: Düğünde Panik!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aldığımız bazı haberlere göre Galatasaray’daki Tomtom Sokak’ta, Azrailler, yatırlar Pazartesi gecelerinde ortaya çıkıp, sakinlerini korkutuyormuş.

Ardından da uzun süren kahkaha seslerinin başladığını söylüyorlar. Bazıları bu kahkahaların, hafta boyu değişik zamanlarda yeniden ortaya çıktığını konuşuyor.

Bizde bu gizemli olayı yerinde tespit etmek için, üç arkadaş küçük beyoğlu’na gizlice girdik. Tarif edilen adres, Old City Comedy Club’ı gösteriyordu. Mekanın dışında ve sokakta kimse yoktu. İçeriye girdik, hemen bir masa ve 3 sandalye gösterdiler ve o zaman anladık ki, bu akşam korku ve kahkahanın tam ortasına düştük, artık çıkış yok.

Tiyatro Kılçık ekibi tarafından  hazırlanıp sahneye konan Düğünde Panik, meğer bu efsanenin gerçek kahramanıymış. Gülden Güney, Doğan Akdoğan, Cenk Tunalı, Aziz Aslan, Rüştü Onur Atilla, Nuray Uslu, Dilşah Demir, Yavuzhan Doğan,  gibi değerli oyuncuların sergilediği oyun, sıcak gündemin  en samimi esprileriyle yoğrulmuş.3 ayrı bölüm ve hikayeden oluşan oyunda, gülmekten masanızdaki içkinizi yudumlamayı unutabiliyorsunuz. Doğaçlama sahneler ise zaten, seyirci ile fazlasıyla iç içe olan oyunu çok daha samimi bir hale getirmiş. Zaman zaman, seyirci ve oyuncular arasında diyaloglar yaşanıyor. Ve bir bakmışsınız ki oyunun içinde size de bir rol verilmiş.

Onur Atilla ve Doğan Akdoğan’ın oyunculukları ise dillere destan olacak kadar başarılı. Sahnenin her anında her köşesinde var Onur Atilla. Usta oyuncu Haldun Dormen ile Don Kişot oyununda da başarılı bir performans sunan oyuncu, seyirci ile arasındaki enerjiyi çok iyi kullanıyor.  Özellikle, “Azrailler de aşık olabilir” sahnesindeki performansı ve  oğlunun düğün gecesi rakı şişesine düşen müezzini canlandırışına hayran kalmamak elde değil. Ve Doğan Akdoğan… Yüzüne bakmak dahi gülmenize start verecektir. O da yine genç yeteneklerden biri… Mimikler, doğaçlamalar şahane… Bu ikili oyundaki favorim oldu.

Oyun çıkışında bazı yan etkiler seyredebilir baştan söyleyeyim. Karın kaslarınız ağrıyabilir, ve sanrı şeklinde hafta boyunca yüzünüzde çeşitli gülümsemelere sebebiyet verebilir. Ortamdaki neşenin de etkisiyle, çıkışta kendinizi bir tepsi midye yiyor halde bulabilirsiniz.

Bu arada sezonun son 3 oyununu kaçırmayın!

Düğünde Panik
Tarih : Her Pazartesi 21:00
Yer : Taksim Old City Comedy Club Indıgo

Detaylı bilgi için:

www.tiyatrokilcik.com
Tel: 0538 986 73 73
Rezervasyon no: 0212 244 28 96
http://twitter.com/#!/tiyatrokilcik
https://www.facebook.com/TiyatroKilcik

Milliyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.