Cirque Du Soleil Tekrar Büyüleyecek

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Finansbankın ana sponsorluğunda düzenlenen şov, 2012de asla kaçırılmaması gereken gösteriler arasında yerini alarak, görselliğiyle tiyatro, dans ve fiziksel sınırları zorlayan performansın doruğa çıktığı muhteşem bir gösteriye imza atacak. Alegria gösterisi 21 Eylül – 14 Ekim tarihleri arasında Ülker Arena ve Ora Arenada sahne alacak. Pozitif Live tarafından düzenlenen şovun bu sene için en önemli özelliği ise İstanbulda hem Asyada hem de Avrupa kıtasında 2 şovun üstüste gerçekleşiyor olması.

Sahne tasarımı, müzikleri, dansları, kostümleri ve makyajlarıyla gösteri sanatlarında bir devrim yaratan Cirque du Soleili bugüne kadar dünyanın farklı yerlerinde 100 milyondan fazla kişi izledi. Kanada-Quebecli Cirque du Soleil topluluğu, geçtiğimiz yıl İstanbula ilk kez gelmiş ve büyük bir başarı elde etmişti. Saltimbanco gösterisi toplamda 16 şovun tükenmesiyle 80.000 kişiye ulaşmayı başarmıştı.Biletler 4 Haziranda tüm biletix gişeleri ve biletix.comda satışa çıkacak. Finansbankın tüm kredi kartlarına %20 indirim fırsatı bilet alacak ilk 2,000 kişiyi bekliyor!

Cirque Du Soleil Hakkında:

1984 yılında kurulan, 20 sokak sanatçısından oluşan, Cirque du Soleil, yüksek standartlarıyla sanat ve eğlenceyi bir araya getirmiş Québecli bir gösteri sanatları topluğu. Şirketin 50 farklı ülkeden, 1.200 den fazla sanatçı dahil olmak üzere yaklaşık 5000 çalışanı bulunuyor. Cirque du Soleil şu ana kadar uyandırdığı ilgi ve merak ile beş kıtada toplam 300 şehirde 100 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Cirque du Soleilin Uluslararası Merkezi Kanadanın Montreal kentindedir. Daha fazla bilgi için, www.cirquedusoleil.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Karaman

 

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.