Her Yere Tiyatro Sahnesi Açılacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Her Yerde Tiyatro, Her Yer Tiyatro’ projesi kapsamında ‘Adını Temaşa Koyduk’ adlı oyununu Nilüfer İrfaniye’de sahneledi.

Şehir Tiyatrosu, tiyatroya gitme imkanı bulamayan çevre ilçe ve yerleşimlerde yaşayan vatandaşları tiyatroyla tanıştırmak, kent merkezi ile merkeze uzak yerleşimler arasındaki kültürel bağı güçlendirmek için bu yıl ‘Adını Temaşa Koyduk’ adlı geleneksel seyirlikle vatandaşlarla bir araya geldi.

ŞEHİR TİYATROSU YENİ OYUNUYLA YAZA MUHTEŞEM GİRİŞ YAPACAK

Bu sene yaz turnesine İrfaniye’den başlayan Şehir Tiyatrosu, vatandaşları yine kahkahaya doyurdu.Geleneksel metinlerden yola çıkılarak derlenen oyun, E. Ertan Akman’ın yönetmenliğinde sahnelenirken; oyunda Ertan Akman, Tayfun Özeren, Bülent Uçar, Günay Güney, Eren Topçak, Fatih Ateş, Kazım Güçlü, Uğur Serener, Altuğ Görgü, Murat Liman, Nihal Türksever, Müge Açıkdüşünenler, İpek Zeylan ve Ebru Ergüç’ün rol aldı.

VATANDAŞLARDAN OYUNA BEĞENİ YÜKSEK

Karagöz ile Hacivat, Kavuklu, Pişekâr, Zenneler, Tosun, İbiş, Hokkabaz, Leyla ile Mecnun ile seyirciyle buluşan Şehir Tiyatrosu, vatandaşlara neşeli bir akşam yaşattı. Vatandaşlar, oyunun sonunda sanatçıları alkışlarıyla ödüllendirdi.

İnternet Haber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.