17. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali 16 – 26 Kasım'da!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bu yıl 17.si düzenlenecek olan Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali için geri sayım hız kazandı. 16 – 26 Kasım 2012 tarihleri arasında devam edecek olan festivalde ulusal ve uluslararası pek çok oyun sahnelenecek.

Her yıl başkentlilerin büyük bir heyecanla beklediği Tiyatro Festivali için sayılı günler kaldı. Tam 11 günlük dolu dolu bir programa sahip olan 17. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nde ilk sahnelenecek oyun Boris Vian’ın İmparatorluk Kuranlar oyunu olacak.

16 – 26 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 17. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali kapsamında yüzlerce tiyatro oyunu Akün Sahnesi, Ankara Sanat Tiyatrosu, Cüneyt Gökçer Sahnesi, Çağdaş Sanatlar Gösteri Merkezi, Dört Mevsim Tiyatrosu, Şinasi Sahnesi, Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanatlar Gösteri Merkezi olmak üzere 8 ayrı sahnede tiyatro severlerle buluşacak.

Festivalin ilk tiyatro oyunu 17 Kasım Cumartesi akşamı Dört Mevsim Tiyatro sahnesinde oynanacak olan İmparatorluk Kuranlar olacak ve oyun saat 20.00’de başlayacak. Mahşer-i Cümbüş ve Ceyhun Yılmaz gibi ünlü simaların da sahneye çıkacağı 17. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’nde Hamlet Kürtçe olarak da sergileniyor. 18 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Akün Sahnesinde oynanacak olan Hamlet, Kürtçe olarak festivalin son akşamı 26 Kasım Pazartesi saat 20.00’de Şinasi sahnesinde tiyatro severlerle buluşacak.

17. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’yle ilgili tüm detaylar festivalin resmi web sitesi www.ankaratiyatrofestivali.org adresinden alınabilir.

Star Gündem

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.