Aşılan Engeller Tiyatro Topluluğu Destek Bekliyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BJK Engelliler Spor Kulübü çatısı altında çalışmalarını sürdüren Aşılan Engeller Tiyatro Topluluğu “Acil Servis” adlı oyunlarıyla 8 Kasım Perşembe günü 20.30’da Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Tamamı bedensel engelli oyunculardan oluşan sahne üstü kadrosunun yönetmenliğini Melek Erzican yapıyor. Grup oyun tanıtımında Acil Servis için “konu itibariyle doktorların, hemşirelerin, hasta bakıcı ve hastaların arasında geçen bir takım trajikomik olayların mizansel bir dille anlatılması” ifadelerini kullanıyor.

Oyundan elde edilecek gelirle tekerlekli sandalye, zihinsel engellilere bez yardımı, spor yapan engellilerin tesis ihtiyaçları, spor malzemeleri, ulaşım hizmetleri, okuyan engellilere burs yardımı ve tiyatroyla uğraşan bütün engelli oyunculara maddi destek yapılacağını belirten grup, bekledikleri tek desteğin, duyarlı ve engellilere destek olmak isteyen kişilerin seyirci olarak salondaki yerlerini alması olduğunu ifade ediyor.

Detaylı bilgi için 0533 088 24 71 numaralı telefondan Pervin hanıma ulaşabilir veya www.asilanengeller.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.