Aysa Prodüksiyon Sezonu Açıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Başarılı yapımlarıyla dikkat çeken AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu; yeni sezonda iki yeni oyunu tiyatro severlere sunmaya hazırlanıyor! “Adalet, Sizsiniz” ve “Kuçu Kuçu” adlı iki yeni oyunun yanı sıra; AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun kahkaha dolu oyunu “Cam” son kez sahnelenirken, “Basit Bir Ev Kazası” oyunu yeni sezonda sahnelenmeye devam edecek!

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu, yeni sezona Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın rol aldığı “Adalet, Sizsiniz” oyunu ile iddialı bir başlangıç yapıyor. Ümit Denizer’in kaleme aldığı, tiyatro dalında 2012 yılı Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü sahibi oyun; yargının siyasallaştığı üç tarihi olayı Sokrates, Galileo, Sacco ve Vanzetti’nin yaşamları üzerinden sahneye taşıyor. “Adalet, Sizsiniz”, Aralık ayı boyunca farklı şehirlerde sanatseverlerle buluşacak.

Yeni sezondaki bir başka sürpriz ise; Özgü Namal ve Selen Uçer’in rol aldığı “Kuçu Kuçu” adlı tek perdelik oyun olacak. Fransız yazar Fabrice Roger-Lacan’ın oyunundan, Kerem Ayan’ın uyarlayıp yönettiği “Kuçu Kuçu”nun provaları son hız devam ediyor.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun diğer iki başarılı oyunu “Cam” ve “Basit Bir Ev Kazası” ise, yeni sezonda izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dolunay Soysert, Mete Horozoğlu, Deniz Çakır, Bülent Alkış ve Selen Uçer’in rol aldığı kahkaha dolu “Cam”; 29 Kasım 2012, Perşembe akşamı saat 21:00’de Trump Towers Tiyatro Salonu’nda son kez sahnelenecek.

6. sezonuna başlayan, ödüllü oyuncu Günay Karacaoğlu’nun tek kişilik komedi oyunu “Basit Bir Ev Kazası” ise; 22 Kasım 2012, Perşembe akşamı 20:30’da Kozzy Kozyatağı Kültür Merkezi’nde, 4 ve 27 Aralık 2012 tarihlerinde saat 21:00’de Trump Towers Tiyatro Salonu’nda ve 29 Aralık 2012, Cumartesi akşamı 20:30’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde izlenebilecek.

AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun tüm oyunlarına ait biletler, Biletix’ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilir.

Son Dakika

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.