Tiyatro Gazetesi’nin Ağustos Sayısı Çıktı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

gazete020820131057312743685_2Tiyatro Gazetesi’nde; Nurhan Uslu’nun “Haklısın Ama Mevzuat Uygun Değil” , Tamer Levent’ in “Kavramlaştırma”, Yaşam Kaya’nın “Makyavelist Tiyatro’dan ‘Devrimci Tiyatro’ya!”, Erhan Özçelik’in “Farklar ve Anlaşmalar…”, Ceren Olpak‘ın “Tanışım Travyon”, Halit Karaata’nın “Bu Daha Başlangıç…”, Erkul Eğilmez’in “Derdim(iz) Dert”, Av. Burhan Gün’ün ”Telif Hakları”, Göktan Ay’ın “Ülkesini tanımayan ‘sanat öğrencisi’ başarılı olabilir mi?” başlıklı köşe yazıları yer aldı.

Köşe yazılarının yanı sıra, Özlem Şengün’ün Erkavim Yıldırım ve Selin Yıldırım ile yaptığı “İstanbul’un Şilesi, Geleneksel Uluslararası Şile Bezi Festivali’ne Tiyatroyla Hazırlanıyor” başlıklı röportajı, Mehmet Koçak’ın “Hayatı Bir Tiyatro” adlı söyleşisi ve Şirin İnci’nin Tezer Özlü ile yaptığı “Hayata ve Kendine Karşı Cesur Ol!” başlıklı ütopik röportajını okuyabilirsiniz.

Ayrıca Direklerarası Seyirci Ödülleri’nin kazanan listesini, OYÇED ‘özgürlük’ konulu oyun yazma yarışmasının sonuçlarını, Mersin temsilcimiz Mehmet Koçak’ın Mersin ilimizdeki tiyatro oyunlarından derlediği haberleri ve birçok oyun, yarışma ve festival haberini okuyucularıyla buluşturdu.

Stargazete

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.