“Fil” Moda Sahnesi’nde

Pinterest LinkedIn Tumblr +

filMimesis Haber/ Tiyatro BeReZe ve Teatergruppen Batida ortak projesi “Fil” 18 Aralık Cuma saat 19:00’da Moda Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Proje hakkında grubun paylaştığı bilgi şöyle:

Tiyatro BeReZe’nin Danimarkalı tiyatro ekibi Teatergruppen Batida ile birlikte gerçekleştirdiği oyunu ”Fil” (The Elephant) biraz fazla büyük hayalleri olan bir sihirbazla, ona biraz fazla aşık olan yardımcısının hüzünlü öyküsüdür. Ha, koca bir filin de hikayemizde hatırı sayılır bir rolü var tabi.

Teatergruppen Batida; 1985’den bugüne Brezilya’dan Kamerun’a, Japonya’dan İspanya’ya, Küba’dan Kuzey Kore’ye kadar, yaklaşık 40 farklı ülkede oyunlarını sergileyen; Danimarka’da olduğu kadar dünyada da oldukça tanınan gezici bir tiyatro topluluğu. 2005 yılında Türkiye’de tanışıklığımızın başladığı bu ekiple, yollarımız Danimarka’da, bu kez bir ortak projeyle yeniden kesişti.

DALIA:
Bayanlar ve Baylar! Bu, kendisini ‘Dünyanın En Büyük Sihirbazı’ olarak adlandıran bir adamın çok, çok, çok, çok ama çok acıklı hikayesidir. Kendisine dair çok, çok, ama çok büyük hayalleri olan bu adam, bir gün gerçek ‘büyüklük’ hakkında aslında hiçbir şey bilmediğini fark edecek…

Adres: Caferağa Mah. General Asım Gündüz Cad. (Bahariye Cad.) Halil Ethem Sk. No:34/27 Kadıköy / İstanbul
Gişe: 0216 330 58 00

Ayrıntılı bilgi için:
http://tiyatrobereze.com/fil.php
http://www.modasahnesi.com/

 

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.