Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri” Töreni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

6-sadri-alisik-anadolu-tiyatro-oyuncu-oduller-8284110_x_fgfgoAnkara’da düzenlenen “6. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri” gecesinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının “Gergedan” isimli oyunundaki rolü ile Mert Kırlak, Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Ankara’da düzenlenen “6. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri” gecesinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının “Gergedan” isimli oyunundaki rolü ile Mert Kırlak, Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, başkanlığını Gülşen Karakadıoğlu’nun yaptığı Seçici Kurul Üyeleri tarafından ödüle layık görülenlere, Ankara Devlet Tiyatrosu Şinasi Sahnesi’nde yapılan törenle ödüllerinin verildiği bildirildi.

Gecede, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının “Gergedan” adlı oyunundaki rolü ile aday olan Mert Kırlak, “Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü aldı.

Kırlak, “Eskişehir Şehir Tiyatroları gün geçtikçe ulusal tiyatroya damgasını vuran oyunlarla izleyicisinin karşısına çıkıyor. Eskişehir, Türkiye’de nüfusa oranla en çok tiyatro izlenen kent olmasını, Şehir Tiyatrolarının temelini atan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e borçludur. Bu durum benim için çok büyük övünç kaynağı. Şehir Tiyatrosu ailesine çok teşekkür ederim” dedi.

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.