Birlikte Başaracağız Sosyal Yardım Sistemi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

[Oyuncular sendikasının duyurusunu paylaşıyoruz.]

Sevgili Üyelerimiz,
İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Kültür Daire Başkanlığı, kültür sanat dünyası içindeki ihtiyaç sahiplerine yardımlarda öncelikli gruplar arasında yer verdiklerini  ve gıda kolisi şeklinde bir destek planladıklarını sendikamıza aktardılar. Sektörümüz bünyesinde çalışan her birey, gıda kolisi desteğine başvurmak için  “Birlikte Başaracağız Sosyal Yardım Sistemi”ne  başvuru yapabillir.

Başvuru Linki : https://sosinc.ibb.gov.tr/
Başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yerel yönetimlerle bu tarz ayni gıda yardımları dışında, yasal çerçevenin izin verdiği ölçüde, başka nasıl destek çalışmaları ve işbirlikleri yürütebileceğimize dair çalışmalarımız sürmektedir.

Bu kampanya dışında ihtiyaç sahiplerine yönelik farklı sivil inisiyatiflerin oluşturduğu yardım ve dayanışma programlarına olan desteğimiz sürmektedir. Yakın zamanda bunlarla da ilgili bilgileri sizlerle paylaşmayı hedefliyoruz.
Anlık destek oluşturmayı hedefleyen tüm bu yardım ve dayanışma kampanyalarının ötesinde esasen hem içinde bulunduğumuz pandemi krizi süresince hem de sonrasında, üyelerimizin ve kültür sanat alanının sorunlarının kalıcı çözümlerine yönelik ilgili devlet kuruluşları nezdinde talep, öneri, baskı ve çalışmalarımız sürmektedir.
Ancak oldukça zorlu bir süreçten geçttiğimiz için, çevremizde gıda paketine ihtiyaç duyan kişilere hep beraber yardımcı olabileceğimizi düşünüyoruz. Bu sebeple bu desteği sizlerle de paylaşmaya karar verdik.

Soru ve görüşleriniz  için sendikamızı her zaman arayabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Oyuncular Sendikası İletişim Bilgileri

E-posta: info@oyuncularsendikasi.org
GSM: 05308210098 – 99

Mimesis Haber

Paylaş.

Yanıtla