Kadıköy’de ‘Sanat Parkta’ Devam Ediyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Sanat Parkta” etkinlikleri devam ediyor: 32 tiyatro oyunu ve 21 konser sahnelenecek.

Korona virüsü salgını nedeniyle zor günler geçiren sanat dünyasına destek olabilmek amacıyla Kadıköy Özgürlük Parkı Amfi Tiyatro’da başlayan “Sanat Parkta” etkinlikleri devam ediyor. Sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenen etkinliklerde, bu akşam Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit oyunu sahnelenecek.

Sosyal ve mesafeli festival’ sloganı ile düzenlenen ‘Sanat Parkta’ etkinliği açılışını, Genco Erkal ile Tülay Günal’ın sahne aldığı, Nâzım Hikmet uyarlaması olan “Yaşamaya Dair” oyunuyla yaptı. Amfi tiyatro kapasitesi yüzde 60 oranında düşürülerek sosyal mesafe kurallarına uygun yeniden düzenlenen festivalde izleyiciler 2 beyaz 1 mavi olarak düzenlenen koltuklardan sadece mavi renkli olanlara oturdu.

27 Eylül’e kadar 32 tiyatro oyunu ve 21 konserin yer alacağı festival kapsamında Onur Saylak (Evlat), Mert Fırat (Joseph K), Füsun Demirel (Şişman Güzeldir) gibi oyuncuların tiyatro oyunları sahnelenirken, Moğollar, Ahmet Aslan, Feryal Öney, Erdal Erzincan, Eda Baba, Aylin Aslım, Mazlum Çimen, Baba Zula, Melek Mosso, Ozbi&Gülce Duru, REDD, Simge Pınar, İmer Demirer, Lara Dilara, Sibel Köse, Şakalı Akustik birçok ses sanatçısı ve grup, izleyiciyle buluşacak. Ücretli olarak düzenlenecek etkinliklerin gelirleri sanatçı ve festivale katkılan ekiplere bırakılacak. Haftalık olarak satışa sunulacak biletler buradan alınabilir.

Gazete Duvar

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.