Konser Yasakları Devam Ediyor: Apolas Lermi’nin İki Konseri İptal Edildi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aynur Doğan, Metin-Kemal Kahraman, Matthaios Tsahouridis ve Niyazi Koyuncu’nun ardından hedef gösterilen Apolas Lermi’nin de Denizli ve İstanbul’daki konserleri iptal edildi

Hükümet sanatçıları hedef almaya devam ediyor. Aynur Doğan, Metin-Kemal Kahraman, Matthaios Tsahouridis ve Nizayi Koyuncu’un konserlerinin belediyeler ve kaymakamlıklar tarafından engellenmesine tepkiler artıyor. Yasaklara da yenileri eklendi.  Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamasında Matthaios Tsahouridis’in sahne almasının engellenmesini protesto edip şampiyonluk gecesinde sahneye çıkmayı reddeden Karadenizli sanatçı Apolas Lermi’nin de 2 konseri iptal edildi.

Apolas Lermi’nin 29 Mayıs’ta Denizli’de yapacağı konser Pamukkale Belediyesi tarafından, 11 Haziran’da Bostancı’da yapacağı konser ise organizasyon tarafından iptal edildi.

Apolas Lermi, Twitter’dan açıklama yaptı: “Malum kişinin beni hedef gösteren açıklamaları ve paylaşımları sonucu 29 Mayıs Denizli konserimiz Pamukkale Belediyesi tarafından, 11 Haziran Bostancı konserimiz organizasyon tarafından iptal edilmiştir. Son günlerde hakkımda çıkan yalan haberlerle ilgili bir açıklama yapacağım.”

Yeni Yaşam Gazetesi

Paylaş.

Yanıtla