“Fedakarlık” Çarşamba’da Sahnelendi

Pinterest LinkedIn Tumblr +
İstanbul Dünya Sahnesi tiyatro ekibi ‘Fedakarlık’ adlı oyunu Samsun Çarşamba’da sahneledi. Çarşamba Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇARSİAD) tarafından organize edilen tiyatro oyunu beğeni ile izlendi.Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde sahnelenen 2 perdeden oluşan gerçek olaylardan esinlenenen oyunda bir yurtta görev yapan müdür ve yardımcısının başından geçen olaylar anlatılıyor.

ÇARSİAD Başkanı Haydar Toraman, açıklamasında, tiyatro gibi sosyal etkinliklere büyük önem verdiklerini ifade etti. Ülkenin güzel ve mutlu bir yer olmasının fedakarlık duygusunun yaygınlaşması ile mümkün olabileceğini  ifade eden Haydar Toraman, şöyle dedi:

“Başta çocuklar olmak üzere halkımıza ve herkese tiyatronun sevdirilmesi gerekiyor. Tiyatro’nun eğlence yanının eğitici tarafıyla vatandaşlara önemli katkıda bulunuyor. En güzel öğretim görsel öğretimdir, insanlar gördüklerini unutmazlar, önemli olan onlara güzel oyunlar izletebilmektir. Biz dernek olarak her yıl sosyal ve kültürel faaliyetler çerçevesinde bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Halkımızın aşırı ilgisinden dolayı ve bu programda emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum.”

Star

Paylaş.

Yanıtla