Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Günleri

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bu sene dördüncüsü düzenlenen festival her sene olduğu gibi Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi’nde bulunan tam donanımlı İnan Kıraç Salonu’nda gerçekleştirilecek. Festival süresince tüm oyunlar ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak. Festival kapsamında 8 üniversite topluluğu oyunlarını sergileme imkanı bulacaktır.

Her Hafta Bir Oyun

Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından organize edilen festival 28 Mart-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve her hafta Çarşamba günü bir oyun oynanacaktır. Oyunlar saat 18:30 da başlayacaktır .

Başvurular 7 Mart’ta Bitiyor

Festivale katılmak için gereken ön başvuru formunu edinmek için “tiyatro@live.com “ adresine e-posta atmanız yeterli. Ayrıca twitter’dan @tiyatrofest12 hesabından ayrıntılara ulaşmak mümkün.

Geçmiş Tiyatro Günleri

Geçtiğimiz sene düzenlenen festivale katılan ekipler sırasıyla: Kadir Has Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi Oyuncuları, Doğuş Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Kadıköy Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü, İstanbul Teknik Üniversitesi Timis Oyuncuları, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Kulübü ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü tiyatrODTÜ olmuştur.

Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Kulübü Hakkında

Kulüp her sene oyuncu seçmeleri yaparak bünyesine oyuncular katmaktadır. Bu sene iki ana oyunla sahnede olacak ekibin “Vişne Bahçesi” oyunun yönetmenliğini İstanbul Şehir Tiyatroları’ndan Engin Alkan, dramaturjik danışmanlığını Sinem Özlek ve oyuncu koçluğunu Berna Adıgüzel yapmaktadır. Ayrıca kulübe yeni katılan oyuncularla “Bahar Noktası” oyunu hazırlanmaktadır.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen 9. Üniversitelerarası Tiyatro Festivali’nde 41 katılımcı topluluk arasından; En iyi oyun (Ayak Bacak Fabrikası ) , en iyi yönetmen (Arda Öztürk) , en iyi erkek oyuncu (Candaş Çetinkaya ), en iyi müzik ( Batu Kurnaz ) ve Avea Özel Ödülü’nü kazanmışlar ayrıca en iyi kadın oyuncu , en iyi yardımcı kadın oyuncu ve en iyi yardımcı erkek oyuncu ödüllerine de aday gösterilmişlerdir.

Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Salonu

Tarihler: 28 Mart 2012 Çarşamba ~ 16 Mayıs 2012 Çarşamba – 18:30

28 Mart – 16 Mayıs arası her çarşamba Saat : 18:30

Adres: İnönü Mah. Kayışdağı Cad. 26 Ağustos Yerleşimi 34755 Ataşehir İstanbul

Nereden Alınır: Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Salonu

Telefon: 0216 578 07 54 – 1574

istanbul.net.tr

Paylaş.

Yanıtla