Kırca Sanatçıları Bombaladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiyatro Oyuncusu Levent Kırca, sanat camiasında fikirlerini değiştirenler olduğunu belirterek, “Sezen Aksu ile başlayan döneklik furyası Halil Ergün ile devam etti ve en son Ali Poyrazoğlu girdi devreye. Ben bunlara artık söz söylemiyorum gıyaplarında yüzlerine tükürüyorum” dedi.

Kırca, Erciyes Üniversitesi Düşünce ve Tartışma Kulübü ile Türkiye Gençlik Birliğinin (TGB) Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlediği söyleşiye katıldı.

Programa yaklaşık bir saat geç gelen Kırca, programdan haberi olmadığını o yüzden geç katıldığını dile getirdi.

Medyaya yönelik çeşitli eleştirilerde bulunan Kırca, “Ben sizlere sanat alanındaki dönek arkadaşlarımdan söz edeyim. Onlar da beni son derece üzüyor. Sezen Aksu ile başlayan döneklik furyası Halil Ergün ile devam etti ve en son Ali Poyrazoğlu girdi devreye. ‘Hükümetin yaptıklarını çok beğeniyorum’ dedi. Ben bunlara artık söz söylemiyorum gıyaplarında yüzlerine tükürüyorum. Artık bu insanların dönüşü diye bir şey olamaz. Dönseler de onları bağrımıza basmamız artık mümkün değil. Benim için onlar birer vatan hainidir bunu açıkça söylüyorum” diye konuştu.

Sabancı Kültür Merkezi’ndeki söyleşiye, Levent Kırca’nın yanı sıra CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Bir grup öğrencinin güvenlik gerekçesi ile söyleşiye alınmaması nedeniyle program öncesi kısa süre gerginlik yaşandı.

Grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları Üniversite Temsilcisi Cemil Parlak, niyetlerinin sadece söyleşiyi takip etmek olduğunu belirterek, “Öğrenci kimliklerimizi göstermemize rağmen emniyet yetkilileri bizi içeri almıyor. Biz, buraya sadece Levent Kırca’yı dinlemek için geldik” diye konuştu.

Grup açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

Muhabir: Sercan Küçükşahin / Esma Aygün

Haberler

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.