Adana'yı Mitolojik Yaratıklar "İstila" Edecek

Pinterest LinkedIn Tumblr +

mitolojiSabancı Vakfı ile Devlet Tiyatroları işbirliğiyle düzenlenen 15. Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, kapanışını yüksek tempolu bir gösteri ile yapıyor.

Tiyatro coşkusunu 1 ay boyunca sahnelere ve sokaklara taşıyan festival, 30 Nisan’da Hollandalı Close Act’in gösterisiyle sona erecek. Geçtiğimiz yıllarda “Pi Leau” ve “Malaya” adlı gösterileriyle festivale damgasını vuran Close Act, “İstila” gösterisiyle bir kez daha Adana halkını sokak gösterilerine dahil edecek.

Close Act, 30 Nisan akşamı saat 20.00’den itibaren Atatürk Parkı’ndan başlayarak tren garına uzanan güzergahta Adanalılara masalsı bir gece yaşatacak. Kapanış için sokağa dökülen Adanalıları, sislerin içinden çıkan devasa yaratıklar karşılayacak. Dev ejderhalar, sesleri sokaklarda yankılanan mitolojik hayvanlar ve tarih öncesi çağlardan dev bir kuş, Adana sokaklarını adeta “istila” edecek.

Close Act, nefes kesici öyküleri ve sürpriz bir sonla Adanalılara eşsiz bir deneyim yaşatacak.

Sokak tiyatrosu alanında yenilikçi ve sıra dışı gösterileriyle tanınan Close Act, dünyanın dört bir yanında etkileyici gösterilere imza atıyor. Aktörler, müzisyenler, dansçılar ve akrobatlardan oluşan grup, üçüncü kez Adana halkıyla buluşacak.

Haber Flash

Paylaş.

Yanıtla