Melih Cevdet Anday Bu Yıl Tiyatro Dalında Anılacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Milas Belediyesi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenecek Olan Melih Cevdet Anday anma günlerinin bu yıl ki yarışma konusu “Tiyatro”. Geçtiğimiz yıl “Deneme” türüne verilen ödülle başlayan yarışmanın bu yıl ki son katılım tarihi ise 1 Haziran 2017.Ödül kazanan yapıt 1 Eylül 2017 tarihinde açıklanacak.

Seçici kurulunun İoanna Kuçuradi, Ayşegül Yüksel, Ali Sirmen, Orhan Alkaya, Eren Aysan, Cem Erciyes, Enver Aysever isimlerinden oluştuğu yarışmada yapıt sahibine 3.000,00-TL ödül verilecek.Yarışmaya katılmak isteyenlerin daha önce hiçbir yerde sahnelenmemiş Tiyatro oyunlarını ( 8 adet) adı,açık adresi ve kısa yaşam öyküleri ile beraber Milas Belediyesi Hisarbaşı Mahallesi Belediye Caddesi No:24/A Milas-Muğla (info@milas.bel.tr) adresine göndermeleri gerekmekte.

Melih Cevdet Anday Tiyatro türü ödüllü yarışmasının şartnamesi ise şu şekilde;

ŞARTNAME

Melih Cevdet Anday Büyük Edebiyat Ödülü 2017 yılında “Tiyatro” dalında verilecektir.

Ödüle yarışmacılar daha önce hiçbir yerde sahnelenmemiş bir Tiyatro oyunu ile aday olabilir.

Ödüle son katılma tarihi 1 Haziran 2017’dır.

Ödüle kişiler Tiyatro oyunu ile kendileri doğrudan katılabilir ya da daha önce hiçbir yerde sahnelenmemiş Tiyatro oyunlarını sivil toplum örgütleri, yayınevleri ve üçüncü kişiler, sanatçının (yapıt sahibinin) onayı alınmak koşuluyla önerebilirler.

Ödül için gönderilen yapıtlar açıklanmaz, yalnızca ödül kazanan duyurulur.

Ödül kazanan yapıt 1 EYLÜL 2017 tarihinde açıklanacaktır.

Ödül tek yapıta verilecektir.

Ödülü kazanan yapıt sahibine 3.000 TL verilecektir.

Ödüle başvuranlar ilan edilen tüm koşulları, kabul etmiş sayılacaktır.

Ödüle aday olacak yapıt sahipleri; adı, açık adresi ve kısa yaşam öyküsüyle birlikte tiyatro oyunlarını (8adet) Özel Kalem Müdürlüğü – Hisarbaşı Mahallesi Belediye Caddesi No:24/A Milas (info@milas.bel.tr) adresine göndermelidir.

Paylaş.

Yanıtla