Kesal: Artık Oyunculuk Yapmak İstemiyorum

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ercan Kesal artık oyunculuk yapmak istemediğini söylerken Çukur’a yönelik eleştirileri cevaplandırdı. Kesal “Öyle bir mahalle yok, uydurma bir şey” dedi ve artık yönetmenlik yapmak istediğini ifade etti.

Oyuncu, yazar ve tıp hekimi Ercan Kesal, artık hiçbir dizide oynamak istemediğini ve oyunculuk yapmak istemediğini söyledi. Çukur dizisine yöneltilen eleştirilere dair konuşan Kesal, “Bir Çukur var, bir de başka diziler var. Öyle bir mahalle yok, günde 7-8 kişinin öldüğü mahalle yok. Çizgi film gibi uydurma bir şey” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçen hafta yaptığı açıklamada “Çukur diye lanet bir dizi var” demişti.

Kesal, 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilen Öğle Sohbetleri programında konuştu. Kesal, dizilerin daha kısa olması gerektiğini belirtti ve “Setler daha insani olmalı, teknik ekip daha iyi koşullara sahip olmalı.” ifadelerini kullandı. Kesal insanların televizyon karşısında bir diziyle 3-4 saat geçirdiğini ve bunun doğru bir anlayış olmadığını da sözlerine ekledi.

‘ARTIK OYUNCULUK YAPMAK İSTEMİYORUM’

Bir hekim olduğunu, hasta insanlara bakıp, reçete yazdığını söyleyen Kesal, oyunculuk alanında ise hiç eğitim almadığını, alaylı olarak bu işi yaptığını kaydetti. Kesal şöyle konuştu:

“Oyunculuğu da meslek olarak görmüyorum. Hekim olmasam oyuncu olamazdım. Hekimlik bana çok şey kattı. Birçok kişi hikayesini anlatıyor bana, acayip bir şeyler. Karısına, kocasına, çocuklarına anlatmadığını hekime anlatıyor. Bundan sonra hiçbir dizide oynamak istemiyorum. Oyunculuk da yapmak istemiyorum. Ancak sinema filmi gelirse oynayabilirim. Yönetmenlik yapmak istiyorum. Dizide oynamayacağım, yönetmenlik yapacağım.”

Duvar

Paylaş.

Yanıtla