Nazım Sarıkaya’dan Akşamki Oyun

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Youtube’da yayına başlayan Tebeşir Dairesi kanalındaki AKŞAMKİ OYUN programı, tiyatro eleştirisini video içerikle buluşturarak bu alanda bir eksikliği dolduruyor.

İstanbul Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünde doktorasını yapan Nazım Sarıkaya’nın oyunlarla ilgili soruları yanıtladığı programda, her hafta yeni bir oyun değerlendiriliyor.

Prodüksiyon tiyatrolarını değerlendirerek yayına başlayan programda, ilerleyen dönemde farklı türde ve içerikte oyunlar da ele alınacak. Akademik eleştiri ve eğlence kültürünü bir araya getirmeyi hedefleyen AKŞAMKİ OYUN’u Beykent Üniversitesi GSF Araştırma Görevlileri hazırlıyor.

Kamera arkasında Galatasaray ve Marmara Üniversitesi Sinema’da okuyan Abdülkerim Tunç ve her hafta ona eşlik eden yeni bir konuk soruyor, Nazım Sarıkaya yanıtlıyor. Eleştiriyi aşağılama ve güzelleme olmaktan çıkararak eğlenceye dönüştüren AKŞAMKİ OYUN, farklı konularla haftalık yayına devam edecek.  Tebeşir Dairesi kanalında ise kültür, sanat ve eğlence odaklı yeni formatlarla içeriğini zenginleştirmeyi hedefliyor.

Bölüm linki için tıklayınız:

https://www.youtube.com/channel/UCmHf69UmZseaDd2OckAdwHA

Paylaş.

Yanıtla