Turkuvaz Medya’nın Hedef Gösterdiği Berna Laçin Suç Duyurusunda Bulunacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiyatro oyunları valilikler tarafından engellenen ve sosyal medyada hedef haline getirilen sinema ve tiyatro oyuncusu Berna Laçin’e bu kez Turkuvaz Medya Grubu tarafından çeşitli suçlamalar yöneltildi.

Turkuvaz Medya açıklamasında, Berna Laçin’den, ‘baş örtüsü düşmanı’, ‘Medine’ye hakaret eden’ ve ‘provokasyon peşinde koşan bir kişilik’ olarak söz edildi. Ayrıca Laçin’le çalışan markalar da isim verilmeden hedefe konuldu.

“Berna Laçin’in yer aldığı hiçbir reklamı yayınlamayacağımızı bir kez daha açıklamakta fayda görüyoruz” denilen Turkuvaz Medya Grubu’nun açıklamasının ardından Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Berna Laçin, açıklamadaki ifadelerin doğru olmadığını ve suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Laçin, “Bu açıklama ile ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyuna bildiririm! Hakkımdaki suçlamaların tamamı yalandır! Başörtüsü yasağını desteklediğime dair uydurma iddia, kamuyu aldatmak ve iftira atmaktır! Not: Benimle ilgili tek bir mahkeme, suç, ceza ve soruşturma yoktur” ifadelerini kullandı.

Evrensel

Paylaş.

1 Yorum

  1. Pingback: 15-25 Mayıs 2020 Kültür-Sanat Gündemi Haber Akışı - artizan

Yanıtla