Oyuncular Sendikası’ndan “Dayanışmamızın Yazı” Kampanyası

Pinterest LinkedIn Tumblr +

(Oyuncular Sendikası’nın üyelerine gönderdiği duyuruyu sizlerle paylaşıyoruz.)

“DAYANIŞMAMIZIN YAZI” KAMPANYAMIZ BAŞLIYOR!

Sevgili üyelerimiz,

1 Haziran 2020 tarihi itibariyle her ne kadar “Normalleşme” süreci başlatılmış olsa da, özellikle Kültür-Sanat sektörü çalışanlarının ekonomik mağduriyetleri hala devam etmektedir. Kültür-sanat sektörünün üç ay boyunca durmuş olması, bu süreçte emekçilerin ekonomik mağduriyetlerini giderecek bir destek paketi çıkmaması, normalleşme süreci başlamış olsa dahi üç aylık bir kriz sonrasında sektörün kendini toparlayamaması ve elbette yaz sezonuna girmemiz sebebiyle her yıl olduğu gibi iş imkanlarının daralması gibi birçok sorunla karşı karşıyayız.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, mevzuatlar gereği sendikamız bireylere doğrudan nakdi destek sağlayamıyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşları, platformlar ve belediyeler ile işbirliği geliştirerek ihtiyaçlara çözüm üretmeye çalışıyoruz.

Bu sebeple “Dayanışmamızın Yazı” kampanyasını hayata geçirerek, ihtiyaç sahibi üyelerimiz ve meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm bulabilmek için yaz boyunca çalışmaya devam edeceğiz.

Aşağıda “Dayanışmamızın Yazı” kampanyamız bünyesinde hayata geçireceğimiz projelerimizin detaylarını görebilirsiniz.

İHTİYAÇ HARİTASI İLE İŞBİRLİĞİMİZ ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR

İhtiyaç Haritası web sitesinde, sendikamıza özel bir sayfa açılacak ve sendikamıza bildirim yapan üyelerimizin ve meslektaşlarımızın ihtiyaçları bu sayfaya girilecek. Destekçiler ise imkanları dahilinde hangi ihtiyacı giderebileceklerini kendileri belirleyebilecekler. Herkesin “Destekçi” olarak yer alabileceği bu projede, özellikle maddi anlamda zorluk yaşamayan üyelerimiz ve meslektaşlarımızın desteğini bekliyoruz.

Projemizi bir an evvel hayata geçirebilmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Sosyal medya üzerinden de yayınlayacağımız projemize “Destekçi” bulabilmemiz için hep beraber çalışmalı ve dayanışmalıyız. Tüm gelişmeler hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

ÜYE AİDATLARI İLE İLGİLİ COVID-19 SÜRECİNE ÖZEL DÜZENLEME

Oldukça zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu dönemlerde, elbette sendika aidatları ile ilgili de çok önemli kararlar aldık. Aidatlarını ödemekte güçlük çeken tüm üyelerimize oldukça büyük bir kolaylık sağlanacak. Her üyemizin aidat ödeme biçimi değişkenlik gösterdiği için, bu konuda bilgi almak için 05308210099 nolu telefonu arayarak, idari işler birimi sorumlumuzla iletişime geçmeniz yeterlidir. Covid-19 sürecine özel alınan aidat kararları, çalışanımız tarafından size detaylı olarak aktarılacaktır.

“ASKIDA AİDAT” PROJEMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Ayrıca yine üye aidatlarına ilişkin, hem üyelerimizle hem de sendikamız ile dayanışma göstermek isteyen herkes “Askıda Aidat” projemize başvuru yapabilir. Ciddi anlamda ekonomik zorluklar yaşayan üyelerimiz ve bu sorunları çözmek için yoğun bir mesai harcayan kurumumuzla DAYANIŞMA içinde olunması, birçok sorunun üstesinden gelinmesine ve başarıya ulaşmamızda büyük rol oynayacaktır.
“DAYANIŞMAMIZIN YAZI” kampanyamız bünyesinde gerçekleştirilecek ve geliştirilecek tüm projelerimizi duyurmaya devam edeceğiz. Soru, görüş ve önerileriniz için her zaman bizi arayabilirsiniz.

DAYANIŞMAYLA

Paylaş.

Yanıtla