Tarsus’ta Tiyatro Akşamları Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tarsus Belediyesi, Çiçek Taksi dizisi ve Maskeli Beşler filminden tanıdığımız oyuncu Cengiz Küçükayvaz ve kumpanyasının sergilediği, geleneksel Türk Tiyatrosu ögelerinin yer aldığı seyirlik oyununu her gün bir mahallede Tarsus halkıyla buluşturacak.

Tarsus halkının tiyatroya doyacağı tiyatro akşamlarında Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu toplamda 16 mahalle olmak üzere her akşam Tarsus halkıyla buluşacak. İlk olarak İsmetpaşa Mahallesi tarihi bacanın bulunduğu meydanda saat 21: 00’de başlayacak olan tiyatro etkinliği diğer günlerde de sırasıyla aynı saatte; Mithatpaşa, Altaylılar, Hacıhamzalı, Gülek, Anıt, Öğretmenler, Yeşilyurt, Yeşil, Yenice, Bahşiş, Atalar, Yeşiltepe, Şahin, Reşadiye ve Barbaros mahallelerinde devam edecek. Oyun ücretsiz sahnelenecek.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Tüm Tarsus halkını bu etkinliğe davet ediyorum. Amacımız Tarsus halkını geleneksel Türk Tiyatrosu ögelerinin yer aldığı şarkılı seyirlik güldürü oyunu ile buluşturarak sıcak yaz gecelerinin açık havada keyifle geçmesini sağlamak” dedi.

ABC Gazetesi

Paylaş.

Yanıtla