Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları Başlıyor: 6 Oyun İzleyicilerle Buluşacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’nın, Caddebostan programı, 17 Ağustos Salı akşamı Altkat Sanat’ın “Sevdadır” oyunu ile başlıyor.

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’nın Caddebostan programı kapsamında özel tiyatrolar 17-22 Ağustos tarihleri arasında izleyicilerle buluşacak. Program, 17 Ağustos Salı akşamı Altkat Sanat’ın “Sevdadır” oyunu ile başlayacak.

Yaz Buluşmaları’nın ikinci gününde ise, Entropi Sahne’nin “Korkuyu Beklerken” oyunu sahnelenecek. 19 Ağustos Perşembe akşamı Eylül Sahnesi’nin “Dimios”, 20 Ağustos Cuma akşamı Reha Özcan Kumpanyası’nın “Bir Garip Orhan Veli”, 21 Ağustos Cumartesi akşamı Yapıcı Tiyatro’nun “Benimle Delirir Misin?” ve 22 Ağustos Pazar akşamı Kumbaracı50’nin “Muamma” oyunları izleyicilerle buluşacak

ÖZEL TİYATROLARLA İZLEYİCİLER PARKLARDA BULUŞUYOR

Özel tiyatrolarla izleyicileri parklarda buluşturan Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’nın programında ayrıcaçocuk ve yetişkin oyunları yer alıyor. 2 Ağustos-25 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşen Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları, Fenerbahçe Parkı, Caddebostan Sahil Amfi Tiyatro ve Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı Amfi Tiyatro’da düzenleniyor.

Ataşehir Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi’nin katkıları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mekân desteğiyle düzenlenen etkinliğin Caddebostan programını Anadolu Efes destekliyor. Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’nın programı kapsamında 11 Ağustos’a kadar Fenerbahçe Parkı’nda çocuk oyunları sahneleniyor. Program, 17 Ağustos’tan itibaren ay sonuna kadar Caddebostan Sahil Amfi Tiyatro’da, eylül ayında ise Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı Amfi Tiyatro’da yetişkin oyunlarıyla devam edecek.

Başlangıç saati 21.00 olan oyunların biletleri Mobilet’ten temin edilebiliyor.

OYUNLARDAN ELDE EDİLEN GELİR TİYATROLARA VERİLECEK

Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları’nda elde edilen gelir, etkinlikte yer alan tiyatrolara aktarılacak. Kooperatif, korona virüsü salgını nedeniyle sahnelerden ve izleyicilerden uzun süre ayrı kalan tiyatrolara güç vermek ve bu dayanışmanın bir parçası olmak isteyenlere, bilet satın alma aşamasında iki farklı seçenek de sunuyor. İzleyiciler etkinlik bileti satın alırken destek kategorilerini seçerek dayanışmaya belirledikleri miktarda destek verebiliyor ya da Tiyatro Kooperatifi Yaz Buluşmaları kapsamında sahnelenecek bir oyunun destekçisi olarak dayanışmaya adını yazdırabiliyor. Oyun destekçileri, etkinlik alanında ve Tiyatro Kooperatifi’nin sosyal medya hesaplarında duyuruluyor.

Gazete Duvar

Paylaş.

Yanıtla