Cem Yılmaz Konser Yasaklarına Tepki Gösterdi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cem Yılmaz Konser yasakları açıklaması Cem Yılmaz’dan orta çağ açıklaması.

Cem Yılmaz son günlerde artan iptal edilen konserler için konuştu. Son günlerde konser iptalleri ve yasaklarına sanatçılardan siyasetçilere kadar birçok isim tepki gösterirken konu hakkında bir diğer tepki ise ünlü komedyen Cem Yılmaz’dan geldi. Netflix ekranlarına çektiği Erşan Kuneri dizisi ile gündemden henüz düşmemiş olan Cem Yılmaz yasaklara tepki gösterdi. Başarılı komedyen Cem Yılmaz’ın orta çağ benzetmesi dikkat çekti. İşte merak edilenler…

Ünlü komedyen Cem Yılmaz iptal edilen konserler hakkında açıklamada bulundu. “Yine ortaçağdan güzel bir orta geldi. Boş kaleye gol atmama ahlakım ile susma hakkımı kullanıyorum” ifadelerine yer veren ünlü komedyen iptal edilen konserler hakkında susma hakkını kullandığını söylese de açıklamaları ile gündem oldu. Ülkede son zamanlarda konser iptal haberlerinin üst üste gelmesi ile sabırlar taşma noktasına geldi. İlk olarak Aynur Doğan’ın Kocaeli’de 20 Mayıs’ta yapılması merakla beklenen konseri belediye tarafından iptal olmuştu. Daha sonra Niyazi Koyuncu da Pendik Halk Eğitim Merkezi’nde vermesi gereken konser engellenmişti. 25 Mayıs’ta Sahil Meydanı’nda olacak etkinlikte sahne alması beklenirken Pendik Belediyesi tarafından iptal edilmişti.

Daha sonra 19 Mayıs etkinliğinde sahne alacağı bilinen Apolas Lermi iki konseri de iptal edilmişti. Son olarak Twitter’da yoğun tepki gören Isparta Gül Festivalinde Melek Masso konserinin iptal edilmesi çok konuşulmuştu. Habere göre 3 Haziran’da Gül Festivalinde sahneye çıkacak isimler Funda Arar, Derya Uluğ ve Melek Masso’ydu. Melek Masso’nun konserinin iptal edilmesi dikkatleri üzerine çekmişti. Bu durum fazlasıyla tepki görmüştü.

Erşan Kuneri ile gündemden düşmeyen Cem Yılmaz konu ile ilgili açıklamada bulundu. “Ahlaklı konser! Yeni yeni işler! Yine ortaçağdan güzel bir orta geldi. Boş kaleye gol atmama ahlakım ile susma hakkımı kullanıyorum. Pass.” ifadelerine yer veren bir Tweet attı. Cem Yılmaz gibi birçok ünlü isim ve siyasetçiden konuya tepki geldi.

Sorgunpostasi

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.