“Caillou (Kayyu)’nun Hayal Dünyası” İstanbul’da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

MİMESİS Haber / Keşif Organizasyon’un Kukla Karagöz Derneği ile birlikte geliştirdiği projeyi 15 yıldır gösteri düzenleyen Başkent Tiyatroları sahneye müzikal olarak taşıdı. Çizgi film karakterlerini oyuncuların canlandırdığı müzikalde Gilbert hareketli maket olarak sahnede yer alıyor.

Caillou, çizgi filmin orijinaline sadık kalınarak, 40 dakikalık müzikal ve playback tiyatro gösterisi olarak sahneye aşınıyor. Sahnede Caillou, Annesi, Babası, Dedesi kostümlü karakter olarak yer alırken Gilbert ise kukla olarak sahneye çıkıyor.

Oyunda her yaşta çocuk için ayrı koltuk alınması gerekmektedir. Tüm izleyiciler bilete tabidir. Biletler MyBilet’ten temin edilebilir.

9 Ocak’ta Ankara’da galası yapılan oyun şubat ayından itibaren İstanbul’da izlenebilecek.

Ceren Okur / MİMESİS

Paylaş.

2 yorum

  1. ALİ GÖKTEPE Tarih:

    Sizlerin telefonlarını bulamıyoruz.Yada ben beceremiyorum 🙂 Caillou gösterinizi izlemek istiyoruz ama nerden bilet alabiliriz nereye gelebiliriz bilmek istiyorum.Tşkler…

  2. ceren okur Tarih:

    Sayın Ali Göktepe,

    MİMESİS sadece sahne sanatları portalidir. Burda yayınlanan etkinliklerle doğrudan bir ilişkisi yoktur. Gösterinin biletleri MyBilet’ten internet üzerinden satın alınabilir.

    saygılarımla

Yanıtla