Adile Naşit Tiyatrosu 2 Ekim'de Perde Açıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bursa merkez Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu, 2 Ekim’de tiyatro sezonunu açıyor. Çalışmalarını yaz boyu sürdüren Adile Naşit Sahnesi, ‘Sevgi Parkı’ isimli çocuk oyunu ile sezona merhaba diyecek.

Yıldırım Belediyesi Kültür Sanat Müdürü Nurtekin Özyürek, çocukların, gelişimlerine uygun özel tiyatro oyunları ve şenliklerin 2011-2012 tiyatro döneminde de devam edeceğini ifade etti. Özyürek, Bursalı çocuklara, etkinlikleri yakından takip etmelerini önerdi. Her hafta Pazar günü saat 14.00’de sahnelenecek çocuk oyunlarının ücretsiz olduğunu belirten Özyürek, şu bilgileri verdi:

“Eğitimci olan Yıldırım Belediye Başkanımız Özgen Keskin Bey’in kültür sanata olan bakış açısı, bizim daha fazla kültür sanat faaliyetleri gerçekleştirmemizi sağlıyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde, çocuklarımıza özel ilgi ve hassasiyet gösteriyoruz. Çocuklarımız, her zaman olduğu gibi her pazar Adile Naşit tiyatromuzda, eğlenceli bir gün geçirip, derslerinin yoğunluğundan bir nebze de olsa kurtulmuş olacak. 2 Ekim Pazar günü tüm çocuklarımızı ücretsiz olarak sunulan ‘Sevgi Parkı’ isimli çocuk oyununa bekliyoruz.”

Haberler

Paylaş.

Yanıtla