Disneyland Tiyatro Trump Towers'da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doğan Grubu’nun hayata geçirdiği Trump Towers, şubat ayında alışveriş merkezinin kapılarını açmaya hazırlanıyor. 9 bin metrekarelik çocuk katıyla öne çıkan alışveriş merkezinde Buz Devri’nden Disneyland Tiyatro’ya kadar birçok aktivite yer alacak. Çocuk katı, yılda 200 bin çocuk hedefliyor.

Trump Towers Alışveriş Merkezi’ni diğerlerinden ayıran özelliği, 9 bin metrekarelik çocuk katı. Bu katta, Buz Devri’nin karakterlerinden Disneyland Tiyatro’ya kadar bir çok yenilik sunulacak. Çocuk katı, yılda 200 bin çocuğu ağırlamayı hedefliyor.

Füsun Yılmaz Phillipson,  çocuklara özel alışveriş merkezi konsepti ve Türkiye’deki ilk ve tek Disneyland Tiyatro’nun Trump Towers’da olacağını ifade ederek, şunları söyledi: “Alışveriş merkezimizin çocukların eğitilerek eğlendiği ve çeşitli aktivitelerle zenginleştirilmiş 9 bin metrekarelik bir katını çocuklar için ayırdık. 36 tane çocuk markası burada biraraya gelecek. Disney Tiyatro, özel tasarım D&R Kids ve Trump Kids Konsiyerj Hizmeti ile çocuklara hizmet verilecek. Aileler alışveriş yaparken çocuklarını Trump Kids Konsiyerj ile Trump danışmanı olarak hizmet veren gençlere teslim edebilecek. Ancak 5 yaş sınırımız olacak.”

200 bin çocuk hedefi

Trump Towers çocuk katında yer alan Disneyland Tiyatro’nun 630 koltuklu olacağını ve günde en az 3-4 seans gösteri olacağını anlatan Füsun Yılmaz Phillipson, “Eğlence merkezinde ise çocuklar Ice Age (Buz Devri) animasyon filminin karakterleri ile hem oyun oynayacak hem de eğitilecek. Çocuk katımızda 1000 kişilik kapasitemiz olacak ve yılda 200 bin çocuğu buraya çekmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Füsun Yılmaz Phillipson, çocukların ailelerin izin verdiği oranda para harcayabilecek bir sisteme de sahip olacağını anlattı.

Hürriyet

Paylaş.

Yanıtla