4.Dünya Oyun Oynama Günü Türkiye Etkinlikleri

Pinterest LinkedIn Tumblr +

oyun_gunu_logo_300Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı tarafından 08-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan “IV. Dünya Oyun Oynama Günü-Türkiye Etkinlikleri” web sayfasına hoş geldiniz.

Ülkemizde dördüncü kez düzenlenecek olan bu etkinlik, 08-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul’un çeşitli mekanlarında  İtalyan Kültür Merkezi’nde, Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda, Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesinde, İstanbul Oyuncak Müzesinde, Ataşehir Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesinde gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda IV. Dünya Oyun Oynama Günü etkinliğinin bu yılki ana teması “Her Yerde, Her Mekanda Oyun Oynuyoruz” olarak belirlenmiştir.

IV. Dünya Oyun Oynama Günü’nün ev sahipliğini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı olarak gerçekleştirmekten dolayı son derece kıvançlıyız. IV. Dünya Oyun Oynama Günü Etkinliğinin başkanlığını, dört yıldır Fakültemiz İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği ABD’dan Yrd. Doç. Dr. Işık Kamaraj tarafından sürdürülmektedir.

Panel ve diğer etkinliklerimize oyun oynamanın önemi ile ilgilenen akademisyenleri, üniversiteleri, araştırmacıları, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü’nü ve Kültür Bakanlığı temsilcilerini, Unicef Türkiye Temsilciliğini, Unesco Türkiye Temsilciliğini, okul öncesi eğitimcileri, okul öncesi öğretmenliği öğrencilerini, ilköğretim sınıf öğretmenlerini ve sınıf öğretmeni öğretmen adaylarını, oyun oynamayı destekleyen ve oyun oynamayı seven kişi (çocuk) ve kurumları davet ediyoruz.

Etkinlikler 08 Mayıs’ta İtalyan Kültür Merkezi’nde yapılacak IV. Dünya Oyun Oynama Günü Paneli ile başlayacak olup detaylı bilgilere aşağıdaki internet adresinden ulaşılabilir.

IV. Dünya Oyun Oynama Günü Panel ve Etkinliklerine ilişkin detayları öğrenmek için Fakültemiz internet sayfasında yer alan http://aef.marmara.edu.tr bölümden gerekli bilgilere ulaşılabilir.

Etkinliklerimize katılmak isteyen değerli katılımcıları üniversitemizde ve diğer etkinlik mekanlarında misafir etmekten mutluluk duyacağımızı belirterek yapılacak etkinliklerin başarılı geçmesini dileriz.

http://okl.aef.marmara.edu.tr/sayfalar/iv-dunya-oyun-oynama-gunu 

İlgili linkten etkinlik programı konusunda bilgi alınabilir.

Paylaş.

Yanıtla