3.İstanbul Çocuk ve Gençlik Bienali

Pinterest LinkedIn Tumblr +

afisdüzenlemeyeniUzun uğraşlar sunucuda hazırlıklarını tamamladığımız III. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin açılışını 15 Mayıs Perşembe  günü saat 14:00’da Bienal ana mekanı olan Mustafa Kemal Kültür Merkezi Beşiktaş Çağdaş’ta gerçekleştiriyoruz.

Bienal, Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Eğitim Gönüllüleri  Vakfı ve PALETDER’in kurumsal ortaklığında, otuza yakın kamu, yerel yönetim ve STK’nın iştiraki ve desteği ile gerçekleşiyor. Sergi ve etkinlikleri Bienal Mekanları olan, Şehir Hatları Vapurları, Kadıköy İskele Meydanı,  Şirketi Hayriye Sanat Galerisi, Galata SALT,  Doğuş Üniversitesi ve Ana mekan MKM, Mustafa Kemal Kültür Merkezi Beşiktaş Çağdaş, Akatlar Beşiktaş’ta görebilirsiniz.

Çocuk Hakları etkinlikleri, konser, atölye çalışması, konferans ve sanatçı buluşmasını kapsayan bu devasal organizasyonu takip etmeye, binlerce çocuk ve gencin ürettiği her biri birbirinden değerli çalışmaları yakından görmeye davet ediyoruz.

Ayrıca okul olarak toplu geziler düzenleyerek öğrencilerin ürettiği güncel sanat çalışmalarını yakından izleyebilir, atölye, söyleşi ve diğer etkinliklere katılarak çocuklarınıza sanat dolu günler yaşayabilirsiniz.

E-davetiyeniz aşağıdadır.

Saygılarımla,

Sibel KAYA, Kurumsal İletişim

Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali
Children and Youth Art Biennial

Palet Kültür Sanat Eğitim Derneği
Tütün Deposu Lüleci Hendek Cad.
Koltukçular Çıkmazı, No.1 Kat 3

Tophane 34425 İstanbul  +90 505 925 81 04

info@cocukgenclikbienal.org

bienalkurumsal@mail.com

www.cocukgenclikbienal.org

Paylaş.

Yanıtla