Mali Müşavirler Tiyatro Topluluğu Kuruldu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

malimusavirAnkara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) üyesi meslek mensuplarından oluşan tiyatro topluluğu ’Türkmen Düğünü’ Oyunuyla sahne diyecek. Topluluk daha sonra Türkiye’nin çeşitli illerinde oyunu sahnelemek için turneye çıkacak.

Mali müşavirlerden oluşan ASMMMO Tiyatro Topluluğu ilk oyununun sergileyecek. Ali Yürük tarafından yazılan Devlet Tiyatroları Sanatçısı Neşet Erdem’in yönettiği Türkmen Düğünü oyunu, 9 Şubat Pazartesi günü Devlet Tiyatroları Küçük Tiyatro Salonunda izleyiciyle buluşacak. Yönetmen Neşet Erdem, yaklaşık 9 aydır çalışma yürüttüklerini söyledi. Oyuncuları sahne heyecanı sardığını söyleyen Erdem, “ASMMMO yönetiminin verdiği destekle meslek mensuplarından oluşan bir tiyatro grubu kurduk. Bu grupla 9 aydır çalışıyoruz. Türkmen Düğünü isimli bir oyun sergileyeceğiz. 22 kişilik ekibimizle Ankara dışında da oyunu sahneleyeceğiz” dedi.

ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı ise yönetime geldikleri günden itibaren çok sayıda sosyal ve kültürel projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Okkalı, “Meslek mensuplarımızın sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde yer alabilmeleri için bazı etkinlikler düzenledik. Odamız bünyesinde satranç, tiyatro, halk müziği topluluğu, futbol ligi gibi birçok etkinlik düzenledik. Bu etkinliklerde çok sayıda meslek mensubumuz yer aldı. Tiyatro topluluğunda görev alan arkadaşlarımız uzun bir hazırlık döneminden sonra şimdi oyunlarını sahneleyecekler. Oda yönetimi olarak her türlü desteği veriyoruz. Ankara’da sahneleyecekleri oyunun ardından değişik illerde de oyunlarını izleyiciyle buluşturacaklar” şeklinde konuştu.

Milliyet

Paylaş.

Yanıtla