Kültür Sanat İstanbul Sayfası Hizmete Açıldı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

İBB, kültür sanat alanındaki tüm etkinliklerden İstanbulluları haberdar etmek amacıyla www.kultursanat.istanbul web adresini yayına açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kültür sanat alanındaki tüm etkinliklerden İstanbulluları haberdar etmek amacıyla “Kültür Sanat İstanbul” isimli web sayfasını yayına açtı.

İstanbullular, www.kultursanat.istanbul adresinden tüm kamu kurum, vakıf ve özel sektör girişimlerinin, kültür sanat alanındaki faaliyetlerine; günlük, haftalık, aylık ve yıllık takvimlerde ulaşabilecek. Ziyaretçiler, tiyatro, konser, festival, sergi, müze, fuar, bienal, kongre, konferans, seminer, forum gibi sekmeler sayesinde ilgili oldukları etkinlikleri görebilecek.

Web sitesine İstanbul’un 39 ilçe belediyesi ve tüm özel kurumlar, belirledikleri sorumlular aracılığı kültür sanat etkinlikleriyle ilgili veri girişini yapabiliyor. Bu sayede etkinliklerden kamu özel fark etmeksizin tüm İstanbulluların haberdar olması sağlanıyor. Ayrıca sayfada, yaklaşan etkinliklerin kolayca görülebilmesi için kullanışlı filtreler tasarlandı. Site üzerinden, istenilen merkez ve etkinlik türüne göre arama yapılabiliyor. İleri tarihli etkinliklere kolayca erişilebilirken, ücretsiz ve ücretli etkinlikleri de bir arada görme imkanı sunuyor.

Evrensel

Paylaş.

Yanıtla