32.Drama Günleri 15-16 Ocak’da Pera’da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şubesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvarı’nın işbirliği ile düzenlenecek olan 32. Drama Günleri, #Birlikte temasıyla 15-16 Ocak 2022’de katılımcılarıyla buluşacak. 32. Drama Günleri, 14 Ocak Cuma akşamı, saat 21.00’de zoom platformu üzerinden yapılacak bir açılışla başlayacak.

Oyundan Orff-Schulwerk’e, özel eğitimden masala ve anlatma sanatına, kukladan tiyatronun farklı alanlarına, okul öncesi eğitimden kapsayıcı eğitime birçok konunun yaratıcı drama yöntemiyle ele alınacağı atölyeler hem çevrim içi ortamda hem yüz yüze gerçekleştirilecek.

15 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.30’da, yüz yüze atölyelerin de yapılacağı Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvarı’nda “Değişen Dünyada Yaratıcı Drama: Dün, Bugün, Yarın” başlıklı bir de panel yapılacak. Yönetmen, oyuncu ve yazar Tamer Levent; Prof. Dr. Nihal Kuyumcu, Doç. Dr. Selen Korad Birkiye, Doç. Dr. Bülent Sezgin ve Dr. İhsan Metinnam’ın konuşmacı olacağı panelin moderatörlüğünü Çağdaş Drama Derneği İstanbul Şube Başkanı Evin Doğan Kor yapacak. Yaratıcı dramanın zaman içindeki değişiminin; geçmiş, günümüz ve gelecek öngörülerinin, farklı disiplinlerle ilişkisinin konuşulacağı panel herkese açık olarak düzenlenecek.

32.Drama Günleri’nin detaylı takvimi için www.cddistanbul.org sitesini ziyaret edebilir, @cddistanbul Instagram hesabını takip edebilir veya 0554 958 55 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

“Yaratıcı dramanın birleştirici gücünü hissetmek, gerek çevrim içi gerekse yüz yüze kurulacak çemberlerde yan yana gelip sesimize ses, umudumuza umut katmak üzere hepinizi 32. Drama Günlerine bekliyoruz! Çünkü içinde yaşadığımız bu dünyanın tek başımızayken değil hep #Birlikte iken daha yaşanabilir olacağına inanıyoruz…”

Atölye çalışması detayları ve etkinlik hakkında detaylı bilgi için http://www.istanbuldrama.org.tr/?p=3284 

Paylaş.

Yanıtla