Yaratıcı Drama Köprüsü Sempozyumu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Terakki Vakfı Okulları 26 Şubat tarihinde Yaratıcı Drama Köprüsü Sempozyumu adlı bir etkinlik düzenliyor. Etkinliğin web sayfasında amaçlar şu şekilde tanımlanmış.

Amaç ve Kapsam

Terakki Vakfı Okulları olarak amacımız; “Yaratıcı Drama Köprüsü” başlığıyla düzenleyeceğimiz seminerle beş yıldır okulumuzda yaptığımız yaratıcı drama ve eğitim için tiyatro uygulama örneklerini başta İstanbul olmak üzere İzmit, İzmir, Ankara, Bursa ve Eskişehir illerindeki ilköğretim ve okulöncesi alanında çalışan öğretmen ve öğretmen adaylarıyla paylaşmak ve eğitimde yaratıcı drama alanına katkıda bulunmaktır. Seminerde yer alacak sözlü sunum, poster sunum ve atölye çalışmalarıyla katılımcılar, deneyimlerini paylaşma fırsatı bulacaklardır. Böylece drama adına yeni köprüler kurulacaktır.

Seminerin hedef kitlesi, başta İstanbul olmak üzere -özelikle de Beşiktaş İlçesi’nde- İzmit, İzmir, Ankara, Bursa ve Eskişehir illerindeki okulöncesi ve ilköğretim okullarında görev yapan sınıf ve her alandaki branş öğretmenleridir. Ayrıca yine İstanbul ili başta olmak üzere bu illerdeki üniversitelerimizin eğitim enstitülerindeki ve fakültelerindeki öğrenciler ve akademisyenler de seminerin hedef kitlesini oluşturmaktadır.

Yaratıcıdramakoprusu

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.