“Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği”ne Başvurular Sürüyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nun düzenlediği Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği’ne başvurular devam ediyor. Başvurular 23 Mart’ta sona erecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nun (ABT) 1994 yılında Antalya içinden 6 lisenin katılımıyla başlattığı ve bugüne kadar aralıksız devam ettirdiği Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği’ne başvurular devam ediyor. Bu yıl 19’uncusu düzenlenecek Liselerarası Ulusal Tiyatro Şenliği, 2 Mayıs-8 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin farklı illerinden başvuruların olduğu şenliğe son başvuru tarihi ise 23 Mart 2012 Cuma günü olarak belirlendi. Katılımcı okulları belirlemek için ABT oyuncularından oluşan bir ön değerlendirme kurulunun görev yaptığı, Nisan ayının ilk günlerinde katılımcı okulların kesinleşeceği belirtildi. Oyun günlerini belirlemek amacıyla ise 18 Nisan tarihinde ABT salonunda kura çekimi yapılacağı, şenliğin 8 Haziran akşamı Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona ereceği bildirildi.

Haberfx

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.