29.İBBŞT Genç Günler Çağrısı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber/ İBBŞT Genç Günler organizasyonu hatırlanacağı üzere geçen yıl protestoların gölgesinde yapılmış ve birçok üniversite tiyatrosu grubu etkinlikten çekilmişti. Bu yılki organizasyon davet mektubuna bakıldığında, hem üniversite hem de lise tiyatroları düzeyinde etkinliklerin olduğu görülebilir. 12-19 Mayıs tarihlerinde liselerarası tiyatro buluşması, 19-25 Mayıs tarihlerinde ise oyun gösterimleri dikkat çekiyor. Ayrıca kısa film organizasyonun da etkinliklere dahil edildiği görülebilir.

“Şimdi Sahne Senin!”

İBB Şehir Tiyatroları’nın  amatör ve profesyonel tiyatro topluluklarına, üniversite ve liselerin tiyatro kulüplerine sahnelerini açtığı 29. Genç Günler’e başvurular başladı.

Her yıl, Genç Günler kapsamında, tamamı ücretsiz gerçekleştirilen etkinliklerle sahnelerini İstanbul’un genç tiyatro severlerine açan İBB Şehir Tiyatroları’nın 19-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceği 29. Genç Günler, 100. yılına yaklaşan İBB Şehir Tiyatroları’nın sahnelerinde seyirciyle buluşmak isteyen ekiplerin katılımını bekliyor.

Bu yıl 12-19 MAYIS tarihleri arasında İBB Şehir Tiyatroları sanatçılarından Arslan Kaçar anısına gerçekleştirilecek olan Liselerarası Tiyatro Buluşması’nda, gösterim yapan lise tiyatro toplulukları farklı dallarda ödüllendirilecek.

19- 25 Mayıs tarihleri arasında İBB Şehir Tiyatroları’nın farklı bölgelerdeki sahneleri, gösterim yapmak isteyen tiyatro topluluklarının yanı sıra kısa filmcilere de açık.

29. Genç Günler kapsamında gösterim yapmak isteyen tiyatro toplulukları ve kısa film sahiplerinin başvuru formları ve dokümanlarıyla 29 Mart 2013 tarihine kadar İBB Şehir Tiyatroları Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde bulunan Genç Tiyatro Birimi’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor.

İRTİBAT ADRESİ: İBBŞT Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi

ADRES: Dr. Fahri Atabey Caddesi, Belediye İş Hanı, No: 79

OFİS: 0216 492 90 88

ÇOCUK VE GENÇ TİYATRO:  0530 525 91 26

E-POSTA: genctiyatro@ibb.gov.tr

Detaylı bilgi  için Şehirtiyatrolari linkine tıklayınız.

Mimesis Haber/Bülent Sezgin

Paylaş.

Yanıtla