Urfa’da Drama Liderliği Programı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çağdaş Drama Derneği kurumsal web sayfasında 10 ekim tarihinde ilan edilen bir etkinlikte Şanlıurfa’da drama liderliği programı hakkında bilgiler mevcuttur.

Şanlıurfa’ da Drama Liderliği Eğitimlerimiz Başlamıştır.  Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı( İPA)’nın dördüncü bileşeni olan İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında, derneğimizin Şanlıurfa il temsilcisi Zülfü ALIMTERİN tarafından Merkez Yunus Emre İMKB İlköğretim Okulu adına hazırlanan “Drama İle Eğitimde Kalitenin Arttırılması Projesi” için eğitimlerimiz başlamıştır.

Proje kapsamında Şanlıurfa’da görev yapan 60 öğretmene 320 saatlik drama eğitimi verilecektir.  Proje sahibi Şanlıurfa Merkez Yunus Emre İMKB ilköğretim Okulu’nda oluşturulan 3 drama atölyesinde verilecek bu eğitimler hafta sonu ve ders saati dışında derneğimiz drama liderleri tarafından verilecektir. Pojeden yararlanmak isteyen 124 öğretmen başvuruda bulunmuş ve 94 öğretmen yapılan sınav ve sınav sonrası mülakata katılmıştır. Sınav ve mülakat sonucu 60’sı asil 20’si yedek olmak üzere 80 kursiyer seçilmiştir.

Sınav mülakat ve ilk eğitimler Çağdaş Drama Derneği Genel Başkanı  Yard.Doç.Dr. Ömer ADIGÜZEL ve Genel Sekreter Bil.Uzm.Özlem Ö.GÖKBULUT tarafından yapılmıştır.

Çağdaş Drama Derneği

Paylaş.

Yanıtla