Pursaklar'da Yüzlerce Kişi Tiyatro ile Buluştu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü 270 kişiyi Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonu’ndaki “Köşe Kapmaca” adlı tiyatro oyununa götürdü.

Ankara Yenimahalle Belediyesi’ne bağlı Dört Mevsim Tiyatro Salonu bu kez perdelerini Pursaklar için açtı. Pursaklar Belediyesi 5 otobüs tahsis ederek vatandaşları tiyatroya götürdü. Hidayet Sayın’ın yazdığı “Köşe Kapmaca” oyununda buluşan Pursaklarlı yüzlerce insan, oyuna büyük ilgi gösterdi. Pursaklar Belediye Başkan Vekili Osman Kayaer, Halkla İlişkiler Müdürü Recep Aydın ve çok sayıda vatandaşın katıldığı oyun 2 saat sürdü.
Anadolu’nun kırsal kesinimde yaşayan insanların saf ve temiz duygularının sömürülerek, onlardan çıkar sağlamayı konu edinen “Köşe Kapmaca” oyunu izleyiciye komik bir dille anlatılıyor.
Tiyatronun ve özellikle çocukların tiyatro ile büyümesinin faydalarına dikkat çeken Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz güzel bir organizasyon yaptı. Yeni nesiller başta olmak üzere hemşerilerimizin sanatın hemen her dalıyla ilgilenmesi gerekiyor. Her zaman söylediğimiz gibi sosyal belediyecilik yaptığımızı tekrar vurgulamak istiyorum. O nedenle hem geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız hem de onları yetiştiren, eğiten büyüklerimizin bu tür sosyal faaliyetlerle buluşması gerekiyor. Bizler de bu imkânları hemşerilerimize sağlayarak, onları memnun etmeye çalışıyoruz. ” dedi.

Belediyenin bu hizmetinden memnun kalan vatandaşlar Başkan Çetin’e teşekkür ettiler. İzleyiciler oyun bitiminde tekrar otobüslere alınarak evlerine bırakıldı.

Ankara Haber

Paylaş.

Yanıtla