Isparta Gelendost Halk Eğitim Merkezi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gelendost Halk Eğitim Merkezi Tiyatro topluluğu 7 Haziran tarihinde  “Komedi Kumpanyası” adlı tek perdelik kabare güldürüsü ile yıl sonu etkinliklerini tamamladı. İlçe protokolü, üniversite öğrencileri ve halkın yoğun katılım gösterdiği oyuna ilgi büyüktü. Katılımcılardan olumlu tepkiler alan oyun Gelendost’a unutulmaz bir gece yaşattı. Yıl içinde düzenlenen tiyatro kursuna katılan tüm öğrencilerin ekip çalışması içerisinde farklı görevler aldığı etkinlik başarıyla sona erdi.

Gelendost Halk Eğitim Merkezi Tiyatro topluluğu, ilçedeki üniversite öğrencilerini tiyatro sanatı ile buluşturarak aynı zamanda bireylerin yaşadığı çevre ile olan ilişkilerine sorumluluk perspektifi ile bakmasını sağlamayı hedeflemiştir.

Eğitmenliğini Süleyman Demirel Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Serkan Fırtına’nın yaptığı Gelendost Halk Eğitim Merkezi tiyatro etkinliklerini üç yıldır kesintisiz sürdürmektedir.

Derleyen ve Sahneleyen: Serkan Fırtına
Dramaturg: Fatih Bulut
Yönetmen Yardımcısı: Şevin Temiz
Reji Asistanları: Serpil Gürsoy,  Ezgi Yeter
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ekibi: Sibel Çiydem, Emine Öztürk, Selin Topal.
Sahne Tasarım: Ekip çalışması
Sunucu: Mine Maldar
Oynayanlar: Serpil Gürsoy, Gülşah Karabulut, Gizem Karabulut, Uğur Tandoğan, Kübra Kakı, Şahin Yüksel, İlyas Kara, Enes Korknaz, Sevda Öztürk, Semih Uygun

Buket Öğünç

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.