Nevşehirli Kadınlardan Mahkumlara Oyun

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi’nin Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi işbirliğinde ortaklaşa olarak hazırladığı, “Sinyalizasyon-Biz de Varız” Nevşehirli Kadınlar Amatör Tiyatro Topluluğu oyuncuları, Nevşehir ‘deki büyük beğeni toplayan oyunlarını Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki tüm tutuklu ve hükümlüler için sergiledi.

Daha önceden Acıgöl, Derinkuyu, Avanos, Gülşehir, Hacıbektaş ve Kozaklı   ilçelerinde de sahnelenen ve büyük beğeni toplayan “Sinyalizasyon-Bizde Varız” isimli oyun Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu  konferans salonunda sahneye konuldu.

Kadınların hayatın her alanında sahip oldukları temel haklarını tamamen kullanamadıkları dile getirilirken, kadınlara yönelik psikolojik ve fiziki şiddet başta olmak üzere  toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları konularının da ele alındığı , “Sinyalizasyon-Biz de Varız” isimli oyun 12 Haziran 2010 günü saat 13.00’de Ürgüp Kültür Merkezi’nde Ürgüplü tiyatro severlerin beğenisine sunulacak.

Aynı oyun, 13 Haziran 2010 Pazar günü de saat 19.00’da Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde sahnelenecek.

Haber50

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.