Antalya Kepez Belediyesi’nden “Buzlar Çözülmeden”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Antalya Kepez Belediyesi Tiyatrosu (KBT), 2010-2011 sezonunu, Cevat Fehmi Başkut’un ‘Buzlar Çözülmeden’ adlı eseri ile açıyor.

Ekim ayından itibaren Yeni Mahalle Semtevi’nde sahnelemeye başlanacak oyunun ilk gösterimi 6 Ekim’de saat 20.00’de gerçekleştirilecek.

Yönetmenliğini, Kepez Belediye Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli’nin yaptığı oyunda,1960 İhtilalinden sonra, yolları kardan kapanan Anadolu kasabasında geçen komik olaylar anlatılıyor. Hikayede, akıl hastanesinden kaçtığı arkadaşları ile gelen bir deli, kasabalılarca kaymakam sanılıyor. Daha sonra var olan sömürüye dayalı düzeni yıkan bir yönetim anlayışıyla, kaymakamlığı sürdüren deli ve kasabalı arasında geçen trajikomik olaylar meydana geliyor.

Sezon boyunca Kepezli tiyatro severlerle buluşturulacak oyunda; Abdullah Sürekli, Selim Türkışık, Ferhat Altınöz, Cengiz Kaya, Faruk Çelik, Ragıp Sarı, Emre Özdemir, Seçkin Güler, Özlem Davutoğlu, Hatice Yalav, Hüseyin Yorgancı, Emre İnal, Aykut Keser, Üzeyir Öğünç, Burak Mermut ve Volkan Gümüş görev alıyor.

Beyaz Gazete

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.