E.Ü. Tiyatrocuları Batman’da Sahne Alacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ege Sanat Atölyesi, Ada oyunuyla 11 Aralık Cumartesi günü Batman eski Kültür Merkezi’nde, saat 15.00’te üniversite öğrencilerine ve 19.30’da halka olmak üzere iki seans sahne alacak.

Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Batman Üniversitesi Rektörlüğü’ne ziyarette bulunacak olan topluluk, ayrıca kentin tarihsel ve kültürel zenginliği Hasankeyf’e götürülecek. Geçtiğimiz mayıs ayında Ege Üniversitesi’nin İzmir’de düzenlediği tiyatro festivaline katılan Batman Sanat Tiyatrosu’na ve kente bir anlamda iade-i ziyaret yapacak olan Ege Sanat Atölyesi’nin sergileyeceği Ada adlı oyuna tüm Batmanlıların davetli olduğu belirtildi.

Seven, “Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı ile Batman Sanat Tiyatrosu’nun birlikte organize ettiği, Valilik, Belediye, TPAO gibi şehrin temel dinamiklerinin desteklediği tiyatro faaliyeti üniversiteler ve şehirler arası düzeyde kültürel ve sanatsal etkileşim sağlayacak ve şehrimizde tiyatronun birleştirici ve paylaşımcı tarafıyla nitelikli bir etkinlik gerçekleştirilecektir.” diye konuştu.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.