Eti Çocuk Tiyatrosu 10.yılında

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eti Çocuk Tiyatrosu 10.yılını Pinokyo oyunu ile kutluyor. Projenin kurumsalweb sayfasında şunlar belirtilmiş: “Eti olarak kurulduğumuz günden bu yana ürünlerimiz ile her zaman çocuklarımızın damaklarında ve kalplerinde yer aldık; hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile de onların kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağladık. ETİ Çocuk Tiyatrosu bu amaçla; çocuklarımızın hayal dünyalarını genişletmek, kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için 2001 yılında hayata geçirdiğimiz önemli bir sosyal sorumluluk  projemizdir. İlk günden bu yana oyunlarını tüm Türkiye’de ve KKTC’de ücretsiz olarak sergileyen ETİ Çocuk Tiyatrosu, yüzbinlerce çocuğumuzu da hayatında ilk kez tiyatro ile tanıştırdı. Çocuklarımızın sanatla iç içe büyümelerini sağlayan ETİ Çocuk Tiyatrosu, eğlendirici olduğu kadar içeriğindeki eğitici ve öğretici oyunlarıyla da çocuklarımızın kendilerini daha kolay ifade edebilmelerini ve algılarını güçlendirerek ufuklarını genişletmeyi hedefliyor.

ETİ Çocuk Tiyatrosu 10. yaşını, geçtiğimiz iki sezon boyunca büyük bir beğeniyle izlenen, Carlo Collodi’nin eserinden Eylem Canpolat ve Mine Özgen tarafından uyarlanan, yönetmenliğini Ünsal Sicilli’nin, müziklerini Caner Anar’ın yaptığı “Pinokyo” ile kutluyor. 2010-2011 sezonunda da yine pek çok noktada 120 bin seyirciyle buluşmayı hedefliyor.”

Etietieti





Paylaş.

1 Yorum

  1. Banu Cebeli Tarih:

    8 Yaşında bir çocuk annesi olarak son 4 senedir seyrettiğimiz onlarca tiyatro arasından gerçekten de en çok beğendiğimiz, en profesyonelce hazırlanmış olanıydı Pinokyo. Böyle oyunların olduğunu bilmek ebeveyn olarak beni umutlandırdı. Mutlaka görülmeli. Teşekkürler Eti çocuk tiyatrosu.

Yanıtla