Şenlik Bahane Tango Şahane

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Yarın akşam Nişantaşı Sanat Parkı’nda düzenlenecek olan tango şenliğinde herkes, canlı müzik eşliğinde dans edecek. Şişli Belediyesi’nin ev sahipliğindeki festivale, Okotango Quartet da yapacağı tango gösterisiyle renk katacak…

Nişantaşı Tango Şenliği, yani tangocuların diliyle ‘Nişantaşı Sokak Milongası’ Şişli Belediyesi’nin ev sahipliğinde yarın akşam gerçekleşecek. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen şenlik, geçen yılki gibi yine Nişantaşı Sanat Parkı’nda yapılacak.

KATILIM ÜCRETSİZ

Sunuculuğunu Ayşenur Yazıcı’nın yapacağı etkinlikte, ilk kez Okotango Quartet canlı müzik eşliğinde dans edecek. Açılış konuşmasını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yapacağı şenlikte Kocaeli ve İstanbul Üniversitesi’nin yanı sıra tango dansının usta isimlerinden Gökdağ Yalçın ve Fatma Yıldırım da dans edecek. İlki bundan sekiz yıl önce Şişli Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan ancak Danıştay’a saldırı ve seçimler nedeniyle üç yıl ara verilen festivale, geçtiğimiz yıl 300’ü aşkın tangocu katılmıştı. Tango Şenliği’ne katılım ücretsiz olacak.

Yer: Sanat Parkı Saat: 19.30-22.30 Bilgi için: www.milongator.com

SANAT PARKI’NDA HAZIRLIK VAR!

Etkinlik alanı olan Nişantaşı Sanat Parkı, Cemal Reşit Rey Salonu’nun altındaki itfaiyenin tam karşısında. Etkinlik alanının, 140 metrekarelik bölümü suni parkeyle kaplanarak dans edenler için uygun bir alan sağlanıyor. Ayrıca özel ses ve ışıklandırma sistemi ile katılımcılara özel bir dans ortamı oluşturuluyor.

Sabah

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.